mannenTips

Als je ondergoed maar goed zit: 3 handige tips

tips ondergoed

Als we praten over kledingstukken zijn er 2 dingen die vrijwel altijd onbenoemd blijven: je ondergoed en je sokken. Waarom? Simpel gezegd omdat dit zeer saaie onderwerpen zijn om over te praten, maar daarom niet minder belangrijk! Mannen kennen het maar al te goed: je boxer die continue omhoog kruipt door de verkeerde pasvorm of pijpjes die je skinny helemaal verpesten. Niet alleen bij het heren ondergoed zien we deze problemen, maar ook vrouwen kunnen er wat van: bh’s die veel te strak zitten, te grote slipjes en ga zo maar door. Kortom: het juiste ondergoed vinden is zo makkelijk nog niet. Wij hebben 3 handige tips op een rijtje gezet, zodat jouw ondergoed altijd goed zit.

#1 Katoenen ondergoed is beter voor de huid

Tegenwoordig is er enorm veel verschillend ondergoed op de markt verkrijgbaar. Als we alleen al kijken op Hemdvoorhem.nl zien we tientallen verschillende stofjes, merken en maten. Waar moet je dan nog op letten? Het belangrijkste om op te letten bij het kopen van ondergoed is de stof. Wij raden aan om altijd katoenen ondergoed aan te schaffen. Synthetische stoffen ademen niet en kunnen daardoor voor extra warmte en wrijving zorgen, dit resulteert al snel in huiduitslag.

#2 De juiste kleuren kiezen

Ondergoed moet niet alleen lekker zitten, maar je wilt ook niet dat te veel mensen het kan aanschouwen. Kies daarom altijd voor kleuren die gemakkelijk onder elke broek kunnen, denk aan rood, wit of huidkleurig. Denk ook na dat je onder een doorschijnende donkere broek geen witte onderbroek draagt. Niks vervelender als er aan het einde van de dag achter moeten komen dat iedereen je slipje gezien heeft. Voor mannen ligt dit een beetje anders: sommige mannen vinden het zelfs fijn als mensen een stukje van hun boxerrand kunnen zien. Waar haalde je anders die dure Bjorn Borg boxer voor? Voor de mannen die hier niet zo dol op zijn is het ook aan te raden om voor neutrale kleuren te gaan en de pasvorm net onder de broekrand te houden.

ondergoed kiezen

#3 Ga voor de juiste maat

Als je ondergoed maar goed zit: deze uitspraak klopt als een bus, maar veel mensen ondervinden problemen met het draagcomfort van hun ondergoed. Hoe mooi je onderbroek ook mag zijn, als deze te klein is zal deze nooit lekker zitten en verdwijnt hij achter de kast. Begin ook nooit met het argument dat je de komende tijd heel veel af gaat vallen. Kies voor iets wat nu past! Daarnaast staat een nauw aansluitende slip niet echt mooi onder een strakke broek. Deze verdrukt de billen en dat geeft geen fraai gezicht. Zorg liever voor een passende slip om je figuur beter uit te laten doen komen. Ook qua boxers is het belangrijk dat je een passende maat hebt. Net als bij schoenen geldt hier dat je eerst moet passen voordat je weet of ze bij je figuur passen. Dit verschilt immers per merk. Pin je dus niet vast op een specifieke maat maar vergelijk!

Geef een reactie