Tips

Bespreek de dag samen met je kinderen op een speciale manier!

Praten met kinderen

Misschien ken je het wel: je haalt je kind uit school en vraagt hoe de dag was. Het enige antwoord dat je krijgt is ‘goed’ en dat was het. Vaak komen de verhalen ’s avonds wel vlak voor je kroost gaat slapen, maar dan is het vaak spitsuur. Het is juist zo fijn om uit school met wat lekkers en wat te drinken gewoon even de dag door te nemen. Gelukkig kan een Kletspot daarin uitkomst bieden. Een echte aanrader!

Wat is een kletspot

Een kletspot is een decoratieve pot (die dus ook heel leuk staat op tafel!) waarin 100 kaarten zitten met vragen en dilemma’s. Er zijn verschillende varianten; onder andere voor volwassenen en kinderen. Er zit in de pot voor kinderen ook een spelelement in en het uiteindelijke doel is om eens niet met je telefoon of tablet bezig te zijn, maar weer eens echte gesprekken te voeren.

Niet alleen voor thuis

Wist je dat er een restaurant in Waddinxveen is die deze potten op alle tafels heeft gezet? De eigenaar was het zo zat dat mensen hele avonden op een telefoon zaten te kijken, nauwelijks meer echte gesprekken voerden en daarna afrekenden en weer naar huis gingen. Nu pakken mensen de pot en ontstaan er hele leuk en echte gesprekken. Ik vind het een super idee!

Verschillende versies van de Kletspot

Ben je uitgekeken op de gewone Kletspot? Geen probleem! Natuurlijk hebben ze na de gewone Kletspot meerdere versies ontwikkeld. Zo heb je bijvoorbeeld de Kletspot Lieveling, de Kletspot Babbels, de Kletspot Gozers, de Kletspot Extra Pittig & Stout, de Kletspot Extra Vragen en nog vééél meer!

Een Kletspot als cadeau?

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor dat pasgetrouwde stel of wil je juist iemand feliciteren met de aanschaf van zijn of haar eerste huis? Een Kletspot is een prachtig uniek geschenk voor veel gelegenheden en zijn multi-inzetbaar. Dus wil jij een goede indruk achterlaten met het geven van unieke en leuke cadeaus? Twijfel niet en kies voor een Kletspot. Gegarandeerd succes!

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Geef een reactie