KledingLifestylevrouwen

De beste tassen merken

beste tassen merken

Als je een nieuwe tas gaat kopen, dan neem je daar natuurlijk de tijd voor. Het is immers een accessoire wat je veel gaat gebruiken en bij je zal dragen. Het liefst zelfs iedere dag. Dus voordat je een tas gaat kopen, ga je je eerst oriënteren. Welke kleur zoek je? En wat voor een soort tas? En – misschien nog wel belangrijker – welk merk? Om je daar een beetje bij te helpen, zetten we de drie beste tassenmerken voor je op een rij.

BURKELY: stoer leer & Dutch design

Hou je van een no-nonsense design, luxe leder en mooie kleuren? BURKELY heeft het allemaal. En daarbij zijn de tassen ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Zo zijn ze voorzien van ruime vakken, handige opbergvakjes – uiteraard met rits – en draagcomfort. Heel bijzonder aan de tassen van BURKELY is dat ze zo tijdloos zijn en toch modern. Per seizoen heeft het merk een verrassing voor je.

MYOMY: duurzame mode van Nederlandse bodem

Nog zo een topmerk uit Nederland is MYOMY. De tassen zijn namelijk niet alleen supermooi om te zien en praktisch in gebruik, ze zijn ook nog eens heel duurzaam. Het leer wordt op een eerlijke en duurzame manier gewonnen. En de boeren en ateliermedewerkers krijgen een eerlijke prijs voor hun werk en goederen. Dat in combinatie met een praktisch Dutch Design levert een zeer mooie tassenserie op voor werk, school en tussendoor.

Micmacbags: innovatieve tassen

De inspiratie voor deze tassen komt van de Micmac Indianen en het avontuur van onderweg zijn. De etnische invloeden worden gecombineerd met een basic design, waardoor zeer verrassende en modieuze tassen ontstaan. Het leven is een avontuur, zeggen de makers, en de tassen helpen je er bij om alles met je mee te nemen op dat avontuur. De tassen van Micmacbags zijn daarom heel praktisch in gebruik. Ook worden ze overigens – geheel in stijl van de Micmac Indianen – duurzaam en met liefde voor mens en natuur geproduceerd.

Geef een reactie