algemeenTipszakelijk

Verschillende verzendverpakkingen

Verzenddoos

Elke dag rijden er veel postbusjes rond om de pakketten bij het juiste adres af te leveren. Het is niet alleen belangrijk dat het pakketje bij de juiste ontvanger komt, maar ook dat het pakketje heel over komt. Om te zorgen dat het pakketje heel overkomt heb je een stevig verzendverpakking nodig. Maar, er zijn veel verschillende verzendverpakkingen, waardoor het soms lastig wordt om een keuze te maken. Wil je graag weten welke verpakking het beste bij jouw product past? Lees dan verder!

Dozen die door de brievenbus heen passen

Een handige verzendverpakking is een brievenbusdoos. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om kleine producten of papieren te verkopen. Deze dozen passen namelijk door de brievenbus, hierdoor betaal je minder dan pakketten die aan de deur afgeleverd moeten worden. Hierdoor is het ook geen probleem als je niet thuis bent!

bubbeltjes-envelop

Enveloppen

Een envelop die vaak gebruikt wordt is de bubbeltjes envelop. De envelop wordt vaak gebruikt voor breekbare artikelen. Doordat er bubbeltjes plastic aan de binnenkant zit, wordt het product zo goed mogelijk beschermd. Hierdoor komt het artikel heel aan bij het afleveradres. De bubbeltjes enveloppen zijn gemaakt zijn van uncoated wit kraft papier. Dit materiaal is waterafstotend en er kan ook geen scheur in komen. Dit maakt dat je er van verzekerd bent dat het pakketje heel bij het verzendadres aankomt. De bubbeltjes enveloppen zijn voorzien van een plakstrip waardoor ze heel gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast is dit ook een goedkope variant, want de envelop past ook door de brievenbus heen.

Bestellen bij Rotimshop

Wil je graag meerdere en verschillende soorten verzendverpakkingen kopen? Dit kan bij Rotimshop. Ze hebben verschillende soorten verzendverpakking en veel verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de verpakkingen te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo. Neem eens kijkje op de website om de diverse verpakkingen te bekijken. Heb je nog een vraag? Neem contact op met een medewerker van Rotimshop of stuur een e-mail. Rotimshop bestaat meer dan 25 jaar. Door de vele jaren ervaring kunnen ze je altijd goed verder helpen!

Geef een reactie