Huis en tuinTipszakelijk

Beleggen of een vakantiehuis kopen in de Dordogne?

Beleggen of een vakantiehuis kopen in de Dordogne?

Er staan prachtige vakantievilla’s in Frankrijk te koop. Hierin vier je gratis vakantie. Je betaalt immers geen huur. Bovendien levert deze investering je de rest van het jaar geld op dankzij de verhuur. Het jaarrendement is hoog, dat loopt op tot wel 8%! Waar vind je zo’n belegging? Die vind je in de vakantieparken “Domaine de Lanzac” en “Village des Cigales”! Bekijk deze woningen en investeer in een heerlijke vakantiebestemming en van het unieke rendement van je bezit in Frankrijk.

Waarom een vakantiehuis in de Dordogne kopen?

Het staat vaak in financiële tijdschriften en op onlinekanalen: beleggers gebruiken hun tweede woning als belegging. Dat is niet verwonderlijk omdat de bankrentes historisch laag zijn. En de altijd grillige aandelenbeurzen vereisen onafgebroken aandacht en expertise. Daarentegen biedt een waardevast object zoals een vakantiehuis in de Dordogne de zekerheid van een stabiel rendement. Zo ook de vakantiehuizen van FranceComfort:

  • Aantrekkelijke huizenprijzen in Frankrijk,
  • Hoge rendementen tot wel 8%,
  • Vaste rendementen mogelijk,
  • Voor Nederlanders verlaagde vermogensbelasting: 1,5% extra rendement,
  • Gedeeltelijk financierbaar tegen ca. 2,6%,
  • Eigenaarschap van een volwaardig huis.

vakantiehuizen frankrijk

Uitgelicht: Village des Cigales

Je wilt een vakantiehuis kopen dat op de toekomst gemaakt is. Dat is een goede reden om Village des Cigales eens uit te lichten. Hier zijn de vakantiehuizen recent volledig gerenoveerd, geschilderd en opgeknapt. Zo zijn er nieuwe vloeren, keukens, meubels en sanitair. Op het vakantiepark zelf zijn ook het restaurant, de zwembaden, de waterglijbanen, de speeltuinen en de tennisbaan perfect verzorgd. Het beheer en de verhuur is voor rekening van de Nederlandstalige beheerders van FranceComfort. De vakantiehuizen liggen midden in de natuur- en cultureel schatrijke Dordogne. De prijzen gaan vanaf € 79.000.

Bespaar extra

Investeer je in een vakantiehuis in Frankrijk, dan bespaar je op je belasting in Nederland. Want Frankrijk en Nederland hebben een aantrekkelijk belastingverdrag. Dat voorkomt dat je dubbele belasting betaalt in het land van je onroerend goed. Het aankoopbedrag gaat van je fiscale vermogen in Nederland af waardoor je hierover geen vermogensrendementsheffing hoeft af te dragen. Afhankelijk van je totale vermogen komt je voordeel tussen de 1,2% en 1,5% te liggen. Daarbij komt natuurlijk ook nog het rendement uit de exploitatie.

 

Geef een reactie