Kledingvrouwen

De trends van zilveren kettingen

zilveren ketting

Kettingen zijn alle jaren hip als ‘eye catchers’ in de mode en een echte finishing touch. Zilveren kettingen kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Dit modefenomeen laat vaak zien hoe een persoon denkt of wat zijn doelen in het leven zijn. Een ketting kan staan voor een persoonlijk verhaal of een ideologie die een persoon uitdraagt. Of je vindt het gewoon mooi, natuurlijk! Voor elke persoon is er wat wils en je kan vaak een heleboel combineren met een stijlvolle ketting.

Zilveren kettingen trends

Ook bij zilveren kettingen zie je een trend. Het ene jaar is zilver in en het andere jaar ga je voor een minimalistisch sieraad. In 2018 is het nog steeds in om een minimalistische ketting te dragen. Dat is veel op de catwalk te zien. Geen overdreven gouden ringen en zilveren kettingen met de meest opvallende afbeeldingen of beeldjes, maar vrij beschaafd en klein. Zo komt de parel vaak terug als minimalistisch sieraad of een mooie zilveren ketting met een subtiele edelsteen.

Ook trend onder veel mensen is om kettingen te layeren. Wat houdt dit precies in? Je combineert meerdere kettingen van een bijpassend thema met elkaar en vormt zo een geheel dat past bij je outfit en kledingstijl. Dit wordt vaak gedaan met verschillende maten en lengtes van zilveren kettingen.

Sieraden combinaties

Een combinatie van sieraden is ook van belang om een goede trend neer te zetten. Je kan voor elke bijpassende ketting ook ring zoeken of een armband. Het beste is om dit minimalistisch te houden. Een zilveren ketting alleen is misschien wat kaal. Combineer je die eens met een stijlvolle hanger. Op deze manier maak je de meest basic outfits nog chique en stijlvol.

Ben je al het zilver zat dan kun je altijd overgaan op sieraden met mooie edelstenen. Je kan voor amethist gaan of jade behoort tot een van de opties. Combineer maar goed, dan ontdek je vanzelf je eigen stijl! Met een gave zilveren ketting heb je in ieder geval al de basis.

Geef een reactie