LifestyleMens&gezondheidvrouwen

Hoe snel afvallen zonder dieet ? Blijvend en doeltreffend!

afvallen zonder dieet

 

Hoe kom je van je vet af?Hoe effectief kun je gezond en blijvend afvallen?

Waarom heet de titel van deze artikel dan afvallen zonder dieet ? Want tot nu toe hadden we het alleen maar over veel eten en schuldgevoelens die je tenslotte achter laat. Maar er zit een mededeling in wat hier concreet wordt en dat heeft te maken met afslanken zonder dieet, want je moet gewoon plezier hebben van het eten die je eet, namelijk iedere hap MAAR wat wel belangrijk is dat jij de tijd neemt als je aan het eten bent en daarmee willen we zeggen dat jij langzaam en rustig moet eten. Doordat je iets rustiger eet kan je goed genieten van de hapjes, van de smaak, je ervaart goed wat zoet, wat is zuur of wat is bitter. ben je iets hard of zacht aan het eten? of weet je dat eigenlijk niet omdat je jezelf zo diep verdiept in het eten zelf? zit er wat van kruiden in je eten of heb je dat helemaal niet door en en en .

Afvallen zonder dieet? Een leugen of toch de waarheid? Vetjes snel laten afvallen?

Afvallen zonder dieet is echt mogelijk maar je moet natuurlijk weten hoe je het moet aanpakken! Mensen die een overgewicht hebben denken er vaker aan de koelkast. Ze lopen er vaker langs de snackbars als ze even de stad in lopen. De geurtje van een hamburger of iets dergelijks die uit een snackbar komt is een goed oorzaak om ze te kunnen overhalen om even naar binnen te lopen . Ze geven natuurlijk veel aandacht aan het eten!!. Ze denken er vaker aan het eten en het resultaat is dat ze sneller afgeleid worden. Afslanken zonder dieet heeft ook deels met het mentale gedachten te maken.

Wat gebeurt er in jouw lijf wanneer je aan het eten bent?hoe werkt jouw lichaam tijdens eten?

Op het moment dat een mens eet ontstaat er een bepaalde genotsstof genaamd in de hersenen. Dit zorgt voor een additioneel gevoel. Let op: Dikke mensen vullen zich heel GAUW vol om dit gevoel te ervaren maar omdat het snel gaat, merken ze dit extra/high gevoel niet. Wat is dan het resultaat? Ze hebben het gewoon niet door dat ze AL genoeg gegeten hebben. Dat hebben ze pas door als ze een half uur verder zijn. Dan gaan ze zich realiseren dat ze al voldoende gegeten hebben en zelfs al meer dan voldoende! dan gaan ze zich verantwoordelijk en dik voelen. van de ene kant hebben ze zichzelf erg vol gegooid met het eten en van de andere kant houden ze ook geen goed gevoel achter.

Heb je wel eens gelet op de mensen die rustig en langzaam eten

Vaak zijn ze niet dik OF hebben ze geen overgewicht. Dat heeft allemaal met dit theorie te maken en daarom noemen we deze manier afvallen zonder dieet! Verder in dit plan gaan we hier dieper in en je zult leren hoe jij met meer dan drie keer per dag eten toch heel snel en ook vast het resultaat zult zien!

Deze methode doet geen wonder maar het leidt jou heel goed hoe je snel en binnen slechts 2 weken meer dan acht kilos kwijt kan raken !!! Sterker nog, Het resultaat is blijvend want het is gebasseerd op een succesvolle aanpak die al door meer dan honderden mensen met succes is uitgetest !!

Dit is een van de eerste tips wat bij afvallen buiten dieet hoort. Omdat je eet gewoon, je geniet ook van het eten maar je neemt de tijd. Daardoor geef jij je lijf de kans om zich aan te passen met de situatie. Al gauw ga je zien dat jij van zelf iets minder gaat nemen omdat jij je lichaam laat beslissen voor jou en niet andersom. Verder heb jij zelf ook geen behoefte meer aan meer eten en TOCH heb je genoeg gegeten en genoten van het eten ook nog.

bron: goede-voeding.nl

Geef een reactie