GadgetsHuis en tuin

3 redenen om vandaag nog een jacuzzi voor in de tuin aan te schaffen

3 redenen om vandaag nog een jacuzzi voor in de tuin aan te schaffen

Een jacuzzi in eigen tuin. Het klinkt zo ontzettend luxe. Als iets wat voor jou nooit mogelijk gaat zijn. Maar vergis je niet, jacuzzi’s worden steeds betaalbaarder en zijn voor steeds meer mensen toegankelijk. Of je nu over een grote of een kleine tuin beschikt, een jacuzzi kan eigenlijk altijd. De verkoop van de jacuzzi is in de afgelopen jaren met sprongen toegenomen. Zeker sinds de coronacrisis, nu we meer tijd in eigen huis doorbrachten en de zomermaanden in de tuin doorbrachten. Maar niet alleen door de crisis is de populariteit enorm toegenomen, ook doordat steeds meer mensen de voordelen ervaren en hier vol enthousiasme over vertellen aan anderen.

Nog niet overtuigd? Of is het altijd al je droom geweest om een jacuzzi aan te schaffen, maar kreeg je je partner nooit zo ver? Met de volgende 3 redenen lukt het jou zeker om hem of haar over te halen en vandaag nog een jacuzzi aan te schaffen.

1.      Voor ieder budget

Een eigen jacuzzi klinkt heel decadent. Wellicht heb je zelfs het idee dat dit waarschijnlijk ver boven je budget ligt. Niets is echter minder waar. Jacuzzi’s worden tegenwoordig namelijk in alle soorten en maten gemaakt. Zo ook in verschillende prijscategorieën. Betaalbare jacuzzi’s kopen is tegenwoordig dan ook gemakkelijker dan ooit. Laat je daarom zeker niet leiden door dit idee, maar stel ruim van tevoren een budget op en bespreek met verschillende aanbieders wat de mogelijkheden zijn. Met een relatief klein bedrag kan je tegenwoordig al een prachtige jacuzzi aanschaffen. Dat maakt de jacuzzi veel toegankelijker en zorgt er logischerwijs dus ook voor dat we ze in steeds meer tuinen zien verschijnen.

2.      Heerlijke ontspanning van lichaam en geest

Het is niet voor niets dat mensen altijd staan te trappelen om een dagje naar de spa te gaan. Hele dagen genieten van jacuzzi’s, warme zwembaden, sauna’s en massages. Het kan niet beter. Na zo’n dag voel je je weer helemaal opgeladen. Dat zelfde gevoel kun je ook ervaren met een jacuzzi in eigen tuin. Eigenlijk alleen nog maar meer, omdat je hier veel vaker in kunt plaatsnemen. Op die manier geniet je van algehele ontspanning van zowel lichaam als geest. Laat de bubbels, warmte en eventuele massagejets je lichaam verwennen terwijl jij je hoofd even helemaal leegmaakt. Je komt vervolgens als herboren weer uit het water. Fijn na een drukke of chaotische dag om zo eventjes je batterijen op te laden.

3.      Quality time met je partner

Wanneer je allebei een zeer drukke baan hebt en dan ook nog eens een aantal kinderen in huis hebt rondlopen, dan is het niet meer dan logisch dat jullie elkaar soms uit het oog verliezen. Voor een goede relatie is het echter van belang om voldoende tijd voor elkaar vrij te maken. Dat is soms lastig. Zeker door afleidingen van de televisie en de telefoon. In de jacuzzi is hier echter geen plek voor. Jullie kunnen hier samen zitten, elkaars aanwezigheid opzoeken en gewoon kletsen. Dat brengt jullie niet alleen dichter bij elkaar, maar maakt de relatie ook nog eens veel sterker. Een heel goed argument wanneer je partner tot nu toe nog twijfelt!

Geef een reactie