Huis en tuinTips

Verschillende soorten salontafels

Verschillende soorten salontafels

Door het grote aanbod aan salontafels kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Geen huis is hetzelfde, dus daarom moet je kijken wat het beste bij jou in huis past. Komt een ronde salontafel beter uit, omdat er niet veel plek is voor een vierkante tafel? Of wil je juist kleine bijzettafeltjes die je weg kan zetten? In deze blog ontdek je de verschillende mogelijkheden.

Verschillende vormen

Een rechthoekige vorm is erg praktisch. Als je op de bank zit met meerdere mensen kan iedereen bij deze tafel om er iets op te zetten. Pas wel op dat je geen hele grote rechthoekige tafel koopt, want dan kan je door de poten jouw benen niet kwijt. Bij een ronde tafel is dat niet het geval. Een ronde salontafel geeft een leuk speels effect in de woonkamer. Het is wel wat minder praktisch dan de rechthoekige, omdat hij in verhouding een kleiner oppervlak heeft en er zo minde op past. Een ovale salontafel heeft het beste van twee werelden. Doordat hij lang is kan iedereen makkelijk bij de tafel. Ook kan je makkelijk je benen kwijt door de afgeronde hoeken. De ovale tafel geeft net zoals de ronde tafels een speels effect.

Driepoot bijzettafel

Een bijzettafel met drie poten is dop dit moment een grote trend. Deze bijzettafeltjes zijn licht in gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Wanneer je gaat voor een kleine en een grote schuif je ze ook makkelijk onder elkaar, ideaal voor als je weinig ruimte hebt. als je visite krijgt schuif je ze weer onder elkaar vandaan en dan heb je ieder een eigen tafeltje om je kopje koffie op te zetten. De tafels zijn er in verschillende materialen, zoals hout en metaal.

Zoek je nieuwe tafeltje uit!

Ben je enthousiast geworden over een van deze bijzettafels? Wacht dan niet langer en neem vooral een kijkje bij de salontafels van Sfeer.nl. zij hebben ene enorme collectie aan salontafels en bijzettafels. Heb je een vraag of wil je advies? Twijfel dan niet en neem contact op met de klantenservice.

Geef een reactie