Huis en tuinTips

Muurverf voor het verven van het huis

Muurverf voor het verven van het huis

De Lente is inmiddels begonnen en met de Lente komt vaak de jaarlijkse, grote schoonmaak. Dit kan van alles inhouden, maar veel mensen zoeken hierbij ook inspiratie voor hen huis. Zo kun je bijvoorbeeld de mogelijke beslissing maken om toch de keuken te verbouwen, of misschien begin je toch liever iets rustiger aan en start je met het verplaatsen of vernieuwen van je interieur. Of wat dacht je van het opnieuw verven van de muren van je woonkamer of slaapkamer?

Een nieuwe kleur vinden voor de muren van een kamer, kan soms best lastig zijn. Ideaal gezien wil je natuurlijk dat de kleur matcht met het interieur dat al in je huis staat. Ga je liever voor een neutrale of toch een opvallende kleur? En mocht je nou de ideale kleur gevonden hebben, is het natuurlijk ook nog de vraag welk merk je gaat gebruiken, kwaliteit staat namelijk voorop. Er zijn dus erg veel dingen waar je rekening mee moet houden, wil je er een mooie muur aan overhouden.

Sikkens verf

Wat dacht je van Sikkens muurverf? Sikkens heeft een groot assortiment aan verschillende kleuren die jij kunt gebruiken voor jouw muren. Deze muurverf heeft ook een sterke dekkracht en is erg handig om aan te brengen. Sikkens wordt vaker verwezen naar de ‘Alpha lijn’; dit houdt alle muurverven en productgamma in die Sikkens verkoopt. Zo verkopen zij verschillende lijnen die allemaal verschillende voordelen hebben. Zo heb je bijvoorbeeld Sikkens Projecttex, welke in prijs-kwaliteitverhouding erg interessant zijn. Mocht je het beste van het beste willen, kun je gaan voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Zoals al in de naam wordt verklapt, zorgt deze verf voor een erg professionele, matte dekking. Voor veel professionele schilders is Sikkens dan ook de verf to go to!

En wie zegt dat het alleen bij binnenmuren moet blijven? Sikkens verkoopt ook speciale verf voor bijvoorbeeld plafonds of buitenmuren. Zo heb je bijvoorbeeld de Sikkens Aplhatex IQ (mat). Door de hoge dekking en goede kwaliteit, zijn deze muurverven geschikt voor buiten en kunnen zij alle weersinvloeden aan.

Sigma verf

Een ander uiterst geschikt merk voor muurverf, is Sigma. Sigma muurverf is ontworpen voor professionele doeleinden, hierdoor kun je er dus vanuit gaan dat deze verven kwalitatief niks minder dan uitstekend is. Het aanbod van Sigma is erg groot en ook niet alleen beperkt in muurverven. Zo verkoopt Sigma namelijk ook speciale verf voor trappen, deuren, meubels, etc.

Met Sigmatex Superlatex muurverven heb je gegarandeerd een verf die dekkend, duurzaam en schrob-bestendig is. Ook heb je de Sigmapearl lijn, die ervoor zorgt dat de muurverf afneembaar en vlek-afstotend is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze verf makkelijk vuil gemaakt kan worden, wat uiteraard zorgt voor langer plezier van jouw muur.

Sigma verkoopt ook verven die voor binnen én buiten gebruikt kan worden, zo heb je bijvoorbeeld de Sigmatex Superlatex Mat, Satin of Semi-Gloss. Wil je specifiek een verf voor buiten? Dan is er ook de Sigma Facade; deze verf is geschikt voor een goede afwerking van buitengevels. Mocht je het beste van het beste willen? Ga dan voor de Sigma Facade Self-Clean Matt lijn. Dit is een zelfreinigende gevelverf doordat deze gebruik maakt van nanotechnologie.

Geef een reactie