LifestylemannenMens&gezondheidTipsvrouwen

Op deze manier komt je lichaam niks te kort

Sporten

Iets wat waar we allemaal van bewust zijn, maar wat zeer lastig kan zijn zo nu en dan is gezond eten. Voornamelijk als je heel erg druk bent. Soms vergeet je dan te eten of je eet snel een kant en klaar maaltijd. Dit hoeft niet perse slecht te zijn, maar je krijgt op deze manier niet alle vitamienes binnen die je nodig hebt. Merk je dan ook dat je de laatste tijd luier, vermoeider en lustelozer bent? Dan is het de hoogste tijd om die vitamientjes naar binnen te werken. Dit kan aan de hand van een green juice! Wil je meer weten over een green juice? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Een groene sap boordevol vitamines en mineralen

De groene sap die boordevol vitamines en miniralen zit heet de Green Juice. De Green Juice is gemaakt van groene groentes, op deze manier vul jij gemakkelijk het vitaminetekort aan in je lichaan. De Green Juice van SuperFoodies bevat alles wat je nodig hebt! Er zit namelijk; magnesium, vezels, calcium, ijzer, vitamine C, vitamine B12, Vitamine D en vitamine B2 en B6 in. Deze ingrediënten zijn echte oppepers voor je lichaam, ze activeren namelijk de natuurlijke energie in je lichaam, het immuumsysteem wordt positief beïnvloed, op ten duur ben je minder moe en je nagels en haar worden er sterker van. Niet alleen positieve effecten van binnen uit, maar ook zichtbaar aan de buitenkant.

Dit moet je weten over vitamine B12

We hebben al genoemd wat de voordelen zijn van de Green Juice, maar we hebben nog niet uitgelegd wat de functies zijn van de vitamines en mineralen. We gaan het vandaag hebben over vitamine B12. Deze vitamine wordt ook wel cobalamine genoemd. Dit zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen, die weer nodig zijn om zuurstof door je bloed heen te vervoeren. Een tekort aan vitamine B12 kan dan ook leiden tot een bepaalde vorm van bloedarmoede, dit kan moeheid, duizeligheid, hartkloppingen en oorsuizen veroorzaken.

Meer informatie over Green Juice?

Nieuwsgierig geworden naar de Green Juice van SuperFoodies? Neem dan gerust een kijkje op de website, hier staat namelijk nog meer informatie op. SuperFoodies heeft naast de Green Juice nog andere etenswaren en supplementen in hun assortiment. Alles wat je nodig hebt om een gezonde levensstijl te starten! Heb je nog een vraag over een product of wil je graag meer uileg? Neem dan gerust contact op met een van de experts.

Geef een reactie