algemeenTechnologie

Een trilnaald bestellen

Beton storten

Heb je laatst beton gestort en zaten er nog allemaal luchtbelletjes in? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: trilnaalden. Een trilnaald helpt je bij het verdichten van pas gestort beton. Tijdens het storten van beton blijft er namelijk lucht in zitten. Om dit te voorkomen kan er dus gebruik worden gemaakt van de trilnaald. De vibraties zorgen ervoor dat de luchtbellen worden opgevuld door beton. Je kunt ze gebruiken bij veel constructies zoals vloeren, funderingen, balken en wanden. Er zijn verschillende soorten trilnaalden. Wij zullen je in dit blog meer vertellen over de voordelen van deze trilnaalden en welke soorten trilnaalden je kunt gebruiken, zodat jij weet welke jij het beste kunt gebruiken!

De voordelen van de trilnaald

Om te beginnen is een trilnaald erg betrouwbaar: het heeft een optimale prestatie onder alle omstandigheden. Ook zijn er veel toepassingsmogelijkheden. Daarnaast hebben trilnaalden een maximale slagkracht en zorgen ze voor de perfecte dichting van het beton. Zoals we net al zeiden kun je trilnaalden voor bijna elke constructie gebruiken. Dus ook in jouw situatie kun je gemakkelijk gebruik maken van de trilnaald, heel handig dus!

Trilnaad

De verschillende soorten trilnaalden

Er zijn veel verschillende soorten trilnaalden te koop. Bijvoorbeeld bij Lievers Holland. Zij zijn namelijk de specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor het bewerken, verwerken en afwerken van vers gestort beton. Zij bieden een ruim assortiment van trilnaalden. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • De accu trilnaald. Deze trilnaald is uitgerust met een accu, zodat je deze overal kan gebruiken
  • De elektrische handstoktrilnaald. Deze trilnaald is speciaal ontworpen voor het verdichten van vrijwel alle betonsamenstellingen
  • De handstoktrilnaald met benzine aandrijfunit en draagframe. Deze trilnaald is speciaal ontworpen voor plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is of waar men liever niet met elektriciteitskabels werkt.
  • De hoogfrequent betontrilnaald. Deze trilnaald is duurzaam en gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen om in te zetten bij grote projecten.
  • De mechanische betontrilnaald. Deze trilnaald is speciaal ontworpen voor situaties waarin veel slagkracht gewenst is en voor een vol-continue verwerking van grote hoeveelheden van beton.
  • De hoogfrequent trilnaald met geïntegreerde omvormer. Deze trilnaald is een veilige en gebruiksvriendelijke trilnaald waarin de omvormer geïntegreerd is in het schakelaar huis. Daarmee kan gewerkt worden zonder aparte frequentie-omvormer
  • De hoogfrequent slipform trilnaald. Deze trilnaald is speciaal ontworpen voor de montage op slipform paving machines zoals die worden gebruik voor het maken van betonnen autosnelwegen, kanalen en wegbarrières, fiets- en voetpaden en start- en landingsbanen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de verschillende soorten trilnaalden? De specialisten van Lievers Holland helpen je graag verder met je vraag! Neem ook gerust een kijkje op de website van Lievers Holland!

Geef een reactie