PC&internetzakelijk

De tip voor elk bedrijf met een webshop

Webshop

Verstuurt jouw bedrijf regelmatig pakketten? Je kunt bij verschillende vervoerders terecht voor het versturen van pakketten. Toch weet je niet of je dan te veel betaalt. Wij geven je in deze blog de tip voor goedkope pakket verzending. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Goedkoop pakketten verzenden?

Je wilt dat je klanten tevreden zijn en dat je pakketverzendingen zonder problemen verlopen. Dat snappen wij! Een bedrijf die je hier graag bij helpt is Shops United. Zij hebben een speciale tool waarmee je makkelijk en snel webshop pakketten kunt versturen. Daarbij is het ook nog eens erg goedkoop. Via Shops United kun je een vast aantal pakketten of brievenbuspakketten versturen, voor een vast bedrag per maand. Om je op de hoogte te stellen van de vele voordelen, hebben we ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Bespaar met je verzendkosten. Hoe? Nou meer dan 2000 webwinkels zijn aangesloten bij Shops United waardoor je kunt profiteren van pakketvolume. Zo hoeft je nooit te veel te betalen voor je pakketten.
  • Je kunt makkelijk je webshop koppelen: het met de hand invoeren van zendingen is verleden tijd, de software is geautomatiseerd. Dat scheelt!
  • Gratis service: scan je pakbon en print direct een verzendlabel. Die is klaar om te gaan.
pakket bezorgen

Verschillende vervoerders


Als je partner bent van Shops United kun je jouw pakketten versturen via verschillende verzenders. Denk bijvoorbeeld aan DHL, Fedex Cross Border, DHL Express, PostNL, Red je Pakketje en UPS. Per verzender kun je op de website van Shops United vinden wat de kosten zijn om een pakketje te versturen. Dat is superhandig, want zo heb je een overzicht van al je opties. Je betaalt dus nooit te veel en de keuze is altijd aan jou. Meer weten?
Wil je meer weten over deze gouden tip? Neem dan een kijkje op de site van Shops United. Zo kan je de voordelen nog rustig even doornemen. Ook kan je klantenservice eventuele vragen beantwoorden. Ze helpen je graag.

Geef een reactie