Auto&vervoermannenTips

Toffe merken voor je motorfiets

Toffe merken voor je motorfiets

Heb je een motorfiets en zou je deze wel eens willen upgraden? Dan ben je mogelijk op zoek naar goede merken voor motoronderdelen. Echter zijn er veel merken op de markt en mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Het kan heel moeilijk zijn om het juiste merk te vinden. En daarom geven wij enkele toffe merken die gegarandeerd voor veel vreugde zullen zorgen voor menig motorfiets liefhebber.

BMW Motorfietsen

BMW mag natuurlijk niet ontbreken en we zetten dit wereldmerk dan ook bovenaan het lijstje. BMW is bij iedereen wel bekend als een betrouwbaar merk en het merk heeft dan ook veel fans in de motorfiets wereld. Met name de R-series en K-series zijn heel populair bij BMW. Heb je een BMW K100? Dan kun je hier hele toffe onderdelen voor aanschaffen. Het zijn motoren die een sportieve uitvoering hebben. Deze motoren zijn eigenlijk relatief goedkoop in aanschaf, maar zijn technisch toch erg goed.

Motogadget

Motogadget is een merk dat al al lang bestaat. Het is merk dat bekend staat om zeer hoge kwaliteit motor onderdelen. De motogadget m unit blue is het populairste onderdeel van dit merk. Maar je kunt er ook terecht voor veel andere onderdelen. Motogadget is kwalitatief sterk, heeft een eenvoudige bediening met handleidingen en de producten passen tevens heel goed bij elkaar. De enige nadelen zijn dat de onderdelen duurder zijn en dat je er basiskennis van elektronica voor nodig hebt.

Motogadget

Daytona

Een ander merk wat we graag willen benoemen is Daytona. Dit merk staat vooral bekend om de Daytona Velona speedometer. Maar naast deze kilometerteller, bieden ze nog veel andere onderdelen aan. Denk aan spiegels, verwarmde handvaten en knipperlichten. Ook kun je er terecht voor zeer goede koplampen. Dit is dan ook naast de Speedometer, een van de meest populaire onderdelen van dit merk.

Biltwell

Biltwell is een merk dat in 2005 is opgericht door een aantal biker-vrienden. Zij vonden de onderdelen van andere merken aan de hoge kant. En zo kwamen ze op het idee om zelf een merk op te starten. Dit merk staat dus logischerwijs voor lagere prijs onderdelen, maar toch onderdelen van hoge kwaliteit. Het is dus het perfecte merk voor liefhebbers die hun motor willen customizen met de beste onderdelen. Maar die niet te veel geld uit willen geven. Het meeste verkochte product is de Biltwell Bonanza. Dit is een zeer hoge kwaliteit helm die er mooi uitziet en als gegoten rond je hoofd zit. Het merk biedt daarnaast veel andere onderdelen aan. Van handschoenen tot aan handvatten voor op je motor. Al deze producten zijn betaalbaar én van hoge kwaliteit. En zo kun je dus wel stellen dat het een gewild merk is.

Zoals je ziet zijn er veel toffe merken voor motoronderdelen. Sommige merken hebben bepaalde producten die heel goed zijn. Maar over het algemeen kun je van al de merken uit dit lijstje wel vertrouwen op hoge kwaliteit. Natuurlijk spelen je persoonlijke voorkeuren en het budget ook een rol bij je uiteindelijke keuze.

 

Geef een reactie