mannenMens&gezondheidTipsvrouwenzakelijk

Engels verbeteren? Overweeg eens bijles Engels!

Engels verbeteren

Heb je moeite met Engels op School? Of wil je om andere redenen je Engels verbeteren? Overweeg dan eens om bijles Engels te gaan volgen. Het volgen van bijles kent namelijk veel voordelen. Bijles zorgt er dan ook voor dat je veel effectiever leert en je prestaties sneller zullen verbeteren dan bij een normale les. Kijk dus vooral eens rond of je een bijles school of leraar kunt vinden zodat je jouw Engels in snel tempo kunt verbeteren.

Bijles Engels of les in de klas

Er zijn een aantal verschillen tussen bijles Engels en les in de klas. Het is handig om te weten wat deze verschillen precies zijn, voordat je besluit om bijles te gaan volgen.

Het grootste verschil is natuurlijk de aandacht die je krijgt. In een klas vol met studenten is het vaak moeilijk voor een docent om iedereen gelijke aandacht te geven. Tijdens een bijles heb je vaak een leraar voor jezelf of met enkele andere studenten.

Ook de wijze van lesgeven is anders. Zo maakt een docent op school een lesvoorbereiding voor de hele klas. Terwijl bij een bijles Engels de les per leerling verschillend is. Bijles is les op maat, terwijl les in de klas voor grotere groepen tegelijk is.

Bijles Engels of les in de klas

Waarom bijles altijd een goed idee is

Het verschil tussen normale les en bijles is je nu misschien wel duidelijk. Bijles is voor iedereen aan te raden wanneer diegene ondersteuning kan gebruiken. Wij geven je nog een aantal voordelen van het volgen van Engels bijles.

Creëer zelfvertrouwen

Je kent het misschien wel. Je haalt een laag cijfer voor een toets terwijl je er veel tijd in hebt gestoken. Hierdoor krijg je het gevoel dat het haast onmogelijk voor je is om de volgende toets te halen omdat je hier al zoveel tijd in hebt gestopt. Je raakt het vertrouwen in jezelf kwijt en raakt diep in de stress. Echter hoeft het helemaal niet aan jezelf te liggen dat je onvoldoendes haalt voor een Engels toets. Zo komt het vaak voor de lessen in de klas niet goed zijn. Zo kan het tempo te hoog liggen. Of heeft een leraar niet de capaciteiten om duidelijke lessen voor te bereiden. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij je de Engels theorie maar niet onder de knie krijgt. En dit hoeft helemaal niet aan jezelf te liggen.

Wanneer je bijles volgt creëer je weer zelfvertrouwen. Je krijgt persoonlijke aandacht en je leraar helpt je net zo lang tot je het onderwerp begrijpt. Ga maar eens een toets maken nadat je intensief bijles hebt gehad. Je zal merken dat je punten omhoog schieten. En hierdoor creëer je weer een hoop zelfvertrouwen.

Er wordt een persoonlijk plan gemaakt

Waar je tijdens de les een gezamenlijk lesplan krijgt. Wordt er tijdens een bijles een persoonlijk plan voor je gemaakt. Dit wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met je interesses, niveau, tempo en doelen. Hierdoor werk je extra effectief waardoor je in korte tijd veel bij kunt leren. Daarnaast mag je zelf bepalen waarover je wilt leren. Natuurlijk kan je leraar van de bijles je hier advies over geven. Maar in principe ben je vrij om te leren wat je wilt.

Geef een reactie