LifestyleTips

Een professionele loper maakt je feest

Een professionele loper maakt je feest

Organiseer je een bijzonder feest? Voor belangrijke gasten? Tijdens een once-in-a-lifetime evenement? Met andere woorden: rol je de rode loper uit? Dan is het belangrijk dat je kwaliteit laat zien. Je gasten, collega’s, de fotografen en andere bezoekers zien én voelen dat je geïnvesteerd hebt. Bij een evenement met klasse verwacht men een zeker kwaliteitsniveau. Die kwaliteit heet GJFloors.

Wat is beter: kopen of huren?

Je kunt je rode loper kopen of huren bij GJFloors. Ben je  van plan deze vaker dan één keer te gebruiken, dan wil je deze zelf in huis hebben. Heb je slechts incidenteel een hoogwaardige loper of tapijt nodig, dan is huren voordeliger. Waar je ook voor kiest, GJFloors biedt de mogelijkheid om je vloer of loper van tevoren klaar te leggen, zodat deze perfect ligt en aansluit. Neem hiervoor direct contact op met GJFloors.

Wat is beter kopen of huren

Altijd fraai, representatief en veilig

Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn spaghetti lopers ideaal. Deze matten blijven door de jaren als nieuw, omdat deze sterk en UV-bestand zijn. Hierdoor verlopen de kleuren niet, ook niet door jarenlange blootstelling aan alle weersinvloeden. Spaghetti lopers zijn bovendien voorzien van een open structuur, waaruit water direct wegloopt. De anti-slip-rug geeft de nodige stabiliteit.

Praktische redenen voor een spaghetti-loper

Dankzij de structuur heeft een spaghetti mat een uitstekende reinigende werking. Het verwijdert haast automatisch het vuil van de schoenen. Zo heb je minder last van vuile vloeren. Spaghetti matten zijn bij uitstek geschikt voor de drukke entrees bij bedrijven en horecagelegenheden. Ze voldoen ook aan de FFL-brandnorm. Spaghetti lopers zijn standaard 120 centimeter breed en verkrijgbaar in iedere gewenste lengte.

Chique bijbehorende afzetpalen en koorden

Afzetpalen en koorden zijn net zo bepalend voor de sfeer als je loper. Ook deze moeten exclusief overkomen. De afzetpalen zijn dan ook afgewerkt met chroom, messing of zwart geborsteld staal. De koorden zijn van velours of gedraaid koord, de sluitingen ook chroom, messing of zwart geborsteld staal. De kleuren van de koorden laat u aansluiten op uw loper en/of tapijt; ook deze producten zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, wit, blauw en geel.

Geef een reactie