Tipsvrouwen

Trends zomer 2019

Trends zomer 2019

Elke nieuwe trend zorgt ervoor dat het bij veel mensen gaat kriebelen. Wil jij de zomer trends 2019  volgen? Daarvoor moet je deze uiteraard eerst kennen. Een trend is een ontwikkeling, een groei, een beleving die je bij diverse onderwerpen tegenkomt. Denk aan mode, eten en drinken (wat ligt er op de barbecue?), over welke film moet je eigenlijk mee kunnen praten (dus gezien hebben), kleding, de trends online, trends op het gebied van marketing, techniek en communicatie. Ben je geïnteresseerd in alle trends, dan is er werk aan de winkel door alle ontwikkelingen op de voet te volgen.

Trends op modegebied

Als je op zoek bent naar de trends voor de zomer 2019 op modegebied dan vind je naast kleding ook informatie over make-up, kapsels en schoenen, badmode, maar ook accessoires als tassen, zonnebrillen en sieraden, die het plaatje compleet maken. Bekijk alle modellen en kies wat jij graag draagt, kies wat bij je past. Er zullen bepaalde kledingstukken zijn die jij absoluut nooit gaat dragen ook al is dat de trend op dat moment. Geen nood, het aanbod en de grote verschillen in kleding, schoenen en accessoires zijn groot. Er zit zeker wat voor je bij. Je kiest wat prettig draagt en waarin jij graag gezien wilt worden. Pas dan word je blij van je keuze.

Ben jij trend gevoelig?

Zo ja, erg leuk dan weet jij steeds weer wat leuke kleding te scoren uit het nieuwste assortiment. Zit je even krap dan kun je toch mee doen met de trends zomer 2019 door goed te kijken wat op dat moment erg in is. Kijk vervolgens in je kledingkast. Welke kleding kun je eenvoudig aanpassen? Welke accessoires kunnen jouw garderobe veranderen door een kleine “ingreep”? Maak combinaties, dan heb je altijd wat om aan te trekken voor elke gelegenheid. Heb je een goede basis aan kleding in je kast hangen dan kun je er een heel trendy kledingstuk bijkopen en een totaal andere look geven aan bepaalde outfits. Ook een opvallende zonnebril kan je outfit anders doen lijken, kies een trendy kleur 2019 en je hoort er helemaal bij.

De meest opvallende trends zomer 2019

De panterprint zal je in de lente al zijn opgevallen en kan nog steeds. Ook het dragen van heerlijke wijde rokken en jurken is hip en heel belangrijk daarbij is het draagcomfort. Oversized pakken en blouses zul je vaak gaan zien en ook hierbij is het draagcomfort fantastisch te noemen. Ruches, franjes, pofmouwen, gehaakte jurken, maar telkens geldt: je moet het zelf mooi vinden en het moet comfortabel dragen. Je voelt je namelijk een stuk zelfverzekerder als kleding als gegoten zit en als jij het zelf mooi vindt dan straal je!! Heb je een effen favoriet kledingstuk, breng er applicaties op aan, want die zul je vaak zien in de zomer van 2019. Nog nooit een hoed gedragen? Probeer het eens (tevens goed tegen de felle zon), doe eens anders, ook daarmee volg je de zomertrends 2019. Ook sjaals om het hoofd doen het prima.

 

 

Geef een reactie