algemeenmannenTechnologieTips

Nieuw voor jouw! Ga met een helikopter naar je werk

helikopter naar werk

Je kunt met de fiets, de scooter of met de bus naar je werk. En als je geluk hebt kun je zelfs te voet naar kantoor. Maar: wat is mooier dan een privé helikopter huren om zo je werk te bereiken? Niets waarschijnlijk. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch kan het. Meer en meer mensen ontdekken dat een privé helikopter huren iets heel bijzonders in. En toegegeven, met een helikopter naar je werk gaan is wellicht wat overdreven, het geeft echter wel aan dat het huren van een helikopter een reële optie is.

Plannen

Waarom een privé helikopter huren? Dat zou je kunnen overwegen vanwege vooral de snelheid bijvoorbeeld of de mate van comfort. In een helikopter omzeil je de files die Nederland in haar greep hebben. Vanwege de snelheid van de helikopter kom je fit aan op de plaats van bestemming en door het huren van een helikopter blijkt dat je simpelweg meer afspraken op een dag kunt plannen. Dit vanwege weer de factor snelheid. In Nederland komen slechts een handjevol mensen met een helikopter naar het werk, het huren van helikopters is iets dat echter meer en meer gebeurd.

Artiesten

Zo zie je steeds vaker dat mensen een helikopter huren om zo een rondvlucht boven dorp of stad te maken. Mensen die gaan trouwen hebben de helikopter ondertussen ook ontdekt en uiteraard leggen organisaties van festivals en evenementen hun sponsoren en gasten in de watten door ze met de helikopter te vervoeren. Ook artiesten worden vaker en vaker van het ene naar het andere festival gevlogen en kunnen zo vaker op een dag optreden.

Video’s en foto’s

Helikopters bieden heel veel mogelijkheden. Behalve de al genoemde opties huur je een helikopter voor offshore vluchten of incentive vluchten of bied je een helikoptervlucht als hoofdprijs van de verloting van je club of vereniging aan. En heb je wel eens aan een lunch- of dinervlucht gedacht? Want ook dat is prima mogelijk. Over werk gesproken: fotografen huren wel vaak een helikopter om zo prachtige video- en fotoreportages te kunnen maken. Een privé helikopter huren wint aan populariteit en dat is eigenlijk logisch. Een helikopter biedt namelijk meer mogelijkheden dan je voor mogelijk had gehouden.

Geef een reactie