LifestylemannenMens&gezondheidTipsvrouwen

5 originele kerstpakket ideeën

kerstpakket-groots-grillavontuur

Het is tegenwoordig steeds meer een uitdaging om een origineel kerstpakket cadeau te doen. Iedereen wordt blij van een extra teken van waardering door hun werkgever. Zo rond de feestdagen vinden we het dan ook heerlijk om verrast te worden met een heerlijke cadeaubox, vol spullen die we écht kunnen gebruiken. Tenminste, dat is de bedoeling. Dat laatste is vaak ook direct het grootste probleem. Er is immers enorm veel keuze uit bijzondere kerstpakketten, maar hoe vind je een inhoud die bij ieders wensen aansluit? Een klein bedrijf kan de keuze maken om meerdere kerstpakketten te bestellen en deze vervolgens te laten aansluiten bij de hobby’s en karaktereigenschappen van hun werknemers. Als eigenaar van een groot bedrijf is dit vaak helaas niet mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg originele kerstpakketten die ieders hart beroeren. Wij hebben 5 originele kerstpakket ideeën voor jou op een rijtje gezet!

1.         De winterbarbecue

Anno 2018 is de winterbarbecue helemaal in! Deze mag dan ook echt niet ontbreken in dit lijstje en zal je werknemers zeker met een grote glimlach hun pakket laten openen. Je vindt tegenwoordig enorm veel BBQ-kerstpakketten. Deze zijn compleet ingericht op de noodzaak om van de winter nog een keer goed te barbecueën. Laten we wel wezen: met de temperaturen van de afgelopen winters klinkt dat eigenlijk helemaal zo gek nog niet.

Winterbarbecue kerstpakket

2.         Fair Trade producten

Duurzaam, duurzaam en nog eens duurzaam… dat zijn de sleutelwoorden geweest in 2018. We zijn steeds meer bezig met het verduurzamen van onze levensstijl en het zuiniger omgaan met energie, niet alleen in huis maar ook op het werk. We beseffen dat we niet meer op de huidige voet door kunnen gaan. Dat er verandering moet optreden om het milieu te besparen van verder leed. 2018 sluiten we dan ook af met een scherpere blik op het leven en wat daarin écht van belang is. Een kerstpakket vol met Fair Trade producten past perfect binnen dit plaatje. Bovendien laat je zien dat je als bedrijf ook je steentje bijdraagt aan duurzame en eerlijke producten.

3.         Het goede doel steunen

Nogmaals in het kader van eerlijk leven en denken aan elkaar, kan het steunen van een goed doel natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit betekent uiteraard niet dat je werknemers geen kerstpakket krijgen, maar dat je bij elk kerstpakket een gedeelte doneert aan mensen die het echt kunnen gebruiken. Dit omvat niet de hele kerstgedachte, maar geeft jou en je werknemer ook een enorm goed gevoel!

4.         Pizza kerstpakketten

Pizza… wie houdt er nou niet van? Pizza is misschien wel de meest gegeten fastfood maaltijd in de wereld! Uiteraard denken de Italianen niet aan fastfood en noemen het eerder een delicatesse, maar wij Nederlanders zien het sneller als een heerlijke, snelle en bovenal ‘slechte’ maaltijd. Pizza is ons meest favoriete maaltje en dat geldt voor heel veel andere mensen precies zo! Met pizza kerstpakketten tover je gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht van jouw collega’s!

pizza kerstpakket

5.         Cadeaubon

Wil je je collega’s echt wat laten uitzoeken wat bij ze past, maar heb je zelf niet de tijd om iets samen te stellen op basis van hun wensen? Geef dan een cadeaubon cadeau! Hiermee kunnen je werknemers zelf uitkiezen wat ze willen hebben en weet je zeker dat ze hier veel plezier aan beleven.

 

 

Geef een reactie