Huis en tuinTips

Houten jaloezieën

Houten jaloezieen kopen

Houten jaloezieën hebben door het gebruik van natuurlijke materialen een warme en luxe uitstraling. Ze zijn absolute sfeermakers in jouw interieur, zowel in een landelijk als in een modern interieur. De lamellen zijn gemakkelijk te kantelen tot de juiste stand, zodat je altijd de juiste lichtinval hebt. Zo kun je in een handomdraai een fijne sfeer creëren in de ruimte.

Een nieuwe bank?

Wil je daarnaast jouw interieur aanvullen met een nieuwe bank? Dan ben je aan het goede adres bij UrbanSofa. UrbanSofa levert banken van Europese topkwaliteit, rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor kan altijd de beste kwaliteit geleverd worden en kan de beste worden geboden. De banken zijn geheel te personaliseren, waarbij je talloze opties, zitcomforts en stoffen hebt. De fabrikant produceert vervolgens een bankstel speciaal op maat gemaakt. Je hebt de keuze uit 130 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Zo heb je altijd een bank die precies past in jouw interieur.

Een bestelling plaatsen

Als je een bestelling plaatst bij Raamdecoratie.com, dan profiteer je van enkele voordelen. Zo zijn de jaloezieën 100% op maat gemaakt, zijn ze van hoogwaardige kwaliteit, worden de jaloezieën geleverd met een ladderkoord- of band en is jouw bestelling gratis en snel in huis. De houten jaloezieën van Raamdecoratie.com zijn van goede kwaliteit en volledig zelf samen te stellen. Hierbij heb je de keuze uit een ruim kleurenpallet en verschillende afmetingen. Alle jaloezieën worden afgewerkt met een ladderkoord of ladderbanden.

Houten jaloezieën

Contact opnemen

Wil je graag advies bij het uitkiezen van de juiste jaloezieën? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. Hier heb je altijd binnen vier uur een reactie. Daarnaast kun je gebruik maken van de online meethulp of van de monteerservice. De online meethulp helpt je bij het bepalen van de juiste maat van jouw jaloezieën, door een foto van jouw raam te maken. De professionals van Raamdecoratie.com helpen je vervolgens met het bepalen van de juiste maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de klantenservice.

Geef een reactie