Huis en tuinTips

Dubbel glas van GlasGigant

GlasGigant

Je bent op zoek naar dubbel glas voor je raam, voordeur of schuur? Vaak moet deze dan op maat worden gemaakt om deze passend te maken. GlasGigant regelt dit graag voor je. Een groot voordeel van dubbel glas is dat het een optimaal rendement behaalt in je woning. Het is vele malen energiebesparender dan enkel glas. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. De lucht in de spouw heeft een warmte-isolerende werking. In onderstaand blog lees je waarom het aan te raden is deze partij in te schakelen voor al je glasplaten.

Dubbel glas prijs

Een groot voordeel van GlasGigant is dat ze zeer scherpe prijzen hanteren. Je bent hier vele malen goedkoper uit omdat deze partij groothandelsprijzen hanteert. Bij het plaatsen van het dubbel glas in de winkelmand zie je direct de prijs. Wat de totale prijs is hangt af van het formaat glas. Eén ding is zeker, dubbel glas  koop je bij GlasGigant.

Dubbel glas installeren

Het dubbele glas is gemakkelijk te installeren omdat het precies op maat gemaakt kan worden. Heb je hulp nodig? Vraag het de specialisten van GlasGigant gerust, ze staan voor je klaar om je van advies te voorzien.

dubbel glas installeren

Dubbel glas bestellen

Je hoeft de deur niet meer uit om dubbel glas te bestellen. Vanuit huis plaats je de bestelling in een paar simpele stappen. Hoe gaat het online bestellen van dubbel glas? Maak een keuze uit de opties. Dankzij de handige glaskeuzehulp vindt vind je binnen no time waar je naar op zoek bent. Andere artikelen die je nodig hebt zijn eenvoudig mee te bestellen. Vervolgens kies je de gewenste afhaal- of leverdatum en het glas zal op maat worden gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Heb je een bestelling geplaatst, dan ontvang je deze vaak al binnen 5 werkdagen. Gaat het om een spoedbestelling? GlasGigant zal er alles aan doen om het dubbel glas binnen 3 werkdagen af te leveren. Wil je meer weten over dubbel glas kopen of heb je andere vragen? Breng een bezoek aan de website van GlasGigant of neem contact op met de klantenservice.

Geef een reactie