Huis en tuinTips

Bestellen bij BBQuality: dé oplossing voor jouw volgende barbecue of etentje met vrienden

Bestellen bij BBQuality dé oplossing voor jouw volgende barbecue of etentje met vrienden

Barbecueën en gezellig samen eten met vrienden is een van de meest populaire bezigheden tijdens de zomermaanden. Het organiseren van een barbecue kan echter ook veel werk met zich meebrengen, vooral als je zelf alles moet regelen en bereiden. Gelukkig biedt BBQuality dé oplossing voor dit probleem. BBQuality is de meest bekende internet slager van Nederland en België. En dat is niet voor niets. De kwaliteit van het vlees en de vis is beter dan bij veel gewone slagers en visboeren die je in de winkelstraat vindt. En dan hoef je er nog niet eens de deur voor uit!

Hoogwaardige kwaliteit vlees en vis

BBQuality staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun vlees en vis. Het vlees is afkomstig van Nederlandse boerderijen en wordt met zorg geselecteerd en verwerkt. Het visassortiment is eveneens van topkwaliteit en wordt dagelijks vers aangeleverd. Het assortiment van BBQuality bevat onder andere rundvlees, varkensvlees, kip, lamsvlees, vis en diverse soorten BBQ-pakketten.

Gemakkelijk en snel bestellen

Een ander voordeel van bestellen bij BBQuality is het gemak en de snelheid waarmee je kunt bestellen. Je hoeft niet meer zelf naar de slager of visboer te gaan en in de rij te staan. Met slechts een paar klikken op de website van BBQuality kun je gemakkelijk en snel je bestelling plaatsen. Bovendien wordt je bestelling in Nederland gratis bezorgd vanaf €75,00 en kun je zelf de gewenste bezorgdatum en -tijd selecteren.

Keuze uit diverse BBQ-pakketten

BBQuality biedt verschillende BBQ-pakketten en aan die geschikt zijn voor elk gezelschap en elk budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het BBQ-pakket basic, dat bestaat uit diverse soorten vlees en salades. Voor de meer ervaren BBQ’ers biedt BBQuality ook het BBQ-pakket deluxe aan, met onder andere ribeye steak en Black Angus burgers. Daarnaast zijn er speciale BBQ-pakketten voor kinderen en vegetariërs.

Hulp bij het bereiden van vlees en vis

Weet je niet goed hoe je het vlees of de vis het beste kunt bereiden? Geen probleem, bij BBQuality kun je terecht voor tips en advies. Op de website van BBQuality vind je onder andere diverse recepten en bereidingswijzen. Ook kun je altijd contact opnemen met de klantenservice voor persoonlijk advies.

Duurzaamheid staat voorop

Bij BBQuality staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt het vlees bijvoorbeeld verpakt in duurzame verpakkingen en wordt er samengewerkt met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid. Je weet dus dat je altijd het perfecte vlees pakket in huis haalt! Ook worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan het vlees en de vis. Daarnaast wordt er bij het produceren van het vlees en de vis rekening gehouden met het dierenwelzijn. Zo worden de dieren bijvoorbeeld gehouden onder goede omstandigheden en krijgen ze de ruimte om te bewegen.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij BBQuality staat klanttevredenheid voorop. Het bedrijf doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Zo wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het vlees en de vis, maar ook aan de verpakking en de bezorging. Daarnaast kun je bij BBQuality altijd terecht met vragen of opmerkingen. Het bedrijf staat altijd open voor feedback en probeert hier ook naar te handelen.

Geef een reactie