Tipsvrouwen

Wil jij ook een luier abonnement?

luier abonnement

Een baby geboren: dat is natuurlijk een bijzonder heugelijke gebeurtenis. In blijde vreugde verwelkom je het kleine mensje op de wereld. Er komt van alles bij kijken: babykamer schilderen, een wiegje aanschaffen, een box voor in de kamer kopen. Allerlei babykleertjes kopen en last but not least: elke week met pakken luiers slepen! Deze kun je in de supermarkt kopen maar, je kunt nu ook superhandig een luier abonnement nemen. Op die manier krijg je om de paar weken luiers thuis gestuurd. Je kunt zelf kiezen of je de luiers om de twee, oplopend tot om de zes weken wilt ontvangen. Luiers als abonnement zorgt ervoor dat je niet steeds die grote pakken in de supermarkt hoeft te kopen. En, je bespaart er ook nog eens kosten mee. Want naarmate je langer abonnee bent, worden de luiers voordeliger. Wie weet is luiers als abonnement ook wel iets voor jou. Let er vooral op dat de luiers dermatologisch goedgekeurd en vrij van schadelijke stoffen zijn, dat is belangrijk voor het babyhuidje. 

Hoe weet je of de luiers de goede maat zijn?

Iedere baby is anders. Klein, groot dik, dun, niet elke luier is geschikt voor elk babietje. Wanneer je voor luiers als abonnement kiest is daar uiteraard rekening mee gehouden. Je kunt namelijk de maten van jouw babietje opgeven. De luiers zijn er in diverse groottes. Je krijgt advies over welke maat voor jouw baby geschikt is. Bij luiers als abonnement ontvang je een goede service met daarbij advies als jouw kindje een andere maat luier nodig heeft. De luiers zijn gemaakt van heel comfortabel zacht materiaal dat fijn is voor het babyhuidje. Hoe vaak je luiers nodig hebt hangt natuurlijk af van hoe vaak je kindje poept en plast. Daar krijg je als onderdeel van een luier abonnement ook advies over zodat je weet wanneer je nieuwe moet bestellen. 

Goed absorberende luiers 

De luiers voelen niet alleen comfortabel aan maar, nemen ook snel vocht op en zorgen ervoor dat het huidje van je baby niet geïrriteerd raakt en tevens droog blijft. De buikband en boven- en buitenlaag zijn bovendien heerlijk zacht. De zijkanten zijn elastisch dus knellen niet. Er zit vaak ook een plasindicator op. Wanneer je babietje heeft geplast in de luier, kleurt ze blauw. Wanneer je kiest voor luiers als abonnement kun je dit ook op elk gewenst moment weer opzeggen. Hoewel het natuurlijk superhandig is dat je steeds je de luiers thuis gestuurd krijgt kunnen er allerlei redenen zijn dat je van het abonnement af wilt. Dat kan probleemloos bij de meeste aanbieders van Luiers als abonnement. 

Hoeveel luiers per dag?

Om je een indicatie te geven, als een baby heel klein is (0 tot 6 maanden) verbruikt deze wel zo’n 8 luiers per dag. De eerste zes maanden zijn dat ongeveer 1450 luiers. Bij een abonnement kun je dan denken aan ongeveer 40 euro voor de eerste maand. Weet je niet zeker of Luiers als abonnement iets voor je is, vraag dan een proefpakket aan. Als je vaker besteld dan krijg je meestal kortingen. Kijk daarvoor online bij de aanbieder van Luiers als abonnement. Wellicht is dit voor jouw babietje ook geschikt, en geniet deze straks van comfortabele elastische luiers!

Geef een reactie