Auto&vervoerLifestyle

Netjes en veilig op weg met automatten op maat

automatten op maat

Op je mooie, nieuwe auto ben je uiteraard ontzettend zuinig. Daarom zorg je dat die er aan de buiten- en aan de binnenkant tip top uitziet. Bij goed onderhoud hoort ook het tijdig vervangen van onderdelen die slijten, bijvoorbeeld de automatten. Hoewel dit misschien niet het eerste is waar je aan denkt, dragen die ook bij aan een stuk veiligheid onderweg. Daarnaast zorgen automatten die netjes op hun plek blijven zitten voor een mooie uitstraling. Met nieuwe automatten geef je het interieur van jouw auto dus een fraaie upgrade én bescherm je de originele bekleding optimaal tegen allerlei soorten vuil. Tegenwoordig kun je de zogenaamde pasvormmatten eenvoudig online bestellen. Je hoeft enkel het merk en model of het kenteken van jouw auto in te voeren op de daarvoor bestemde website.

Vervangende automattenset

Naarmate je ze langer gebruikt, slijten automatten. Dat komt onder andere door je voetbewegingen tijdens het rijden, doordat je de matten geregeld stofzuigt en door invloeden van buitenaf. De automat aan de bestuurderskant is als eerste aan vervanging toe omdat die het hardste slijt. Wellicht overweeg je om alleen voor die mat een vervangend exemplaar te kopen. Maar het is aan te raden om juist een originele automattenset te bestellen. In slechts enkele klikken verfraai je hiermee het interieur van je auto. Bovendien ontvang je voor een vaste prijs maar liefst vier matten!

Hoogwaardige kwaliteit

Bij het vervangen van automatten heb je naast universele automatten, de keuze voor originele exemplaren. Universele automatten zijn voor iedere auto te gebruiken. Hoewel die prima zijn afgewerkt, hebben ze niet altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteit van de originele matten van de auto. Het prettige aan de matten van Mijnautomatten.nl is dat die allemaal door een computergestuurde snijmachine worden uitgesneden. Het merk en model van jouw auto is gegarandeerd te verkrijgen omdat het computersysteem duizenden digitale tekeningen bevat, ongeacht of het merk van je auto Duits, Frans, Italiaans, Engels of Japans is en ongeacht of het een sedan, SUV of hatchback is. De automatten zijn er dus in alle soorten en maten, zoals Ford Fiesta automatten. Zo weet je zeker dat je matten aanschaft die zijn voorzien van de juiste bevestigingspunten. De automatten zijn er in diverse uitvoeringen van verschillende kwaliteit, namelijk: velours classic, naaldvilt en velours premium. Deze tapijtsoorten zijn allemaal van Nederlandse makelij.

Afgewerkt met de hand

Uit de randafwerking van de pasvormmatten blijkt dat maatwerk ook handwerk is. Want elke automat wordt op de naaimachine met uiterste precisie met de hand afgewerkt. De randafwerking zorgt ervoor dat het tapijt niet gaat rafelen. Dit doen de vakmensen van Mijnautomatten.nl geheel volgens jouw wensen. Vind je bijvoorbeeld de kleur blauw of rood mooi omdat die overeen komt met de kleur van de carrosserie? Of verkies je garen in een kleur die matcht met die van de mat? Dan kun je jouw automatten laten afwerken met het materiaal nubuck. Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om de matten met een geweven band, gemaakt met een mooi stiksel vorm te geven. Met welke automatten ga jij veilig en netjes de weg op?

Geef een reactie