PC&internetTechnologieTips

Direct online serverkast bestellen

Direct online serverkast bestellen

Serverkasten zijn een belangrijke factor wanneer het gaat om een stabiel netwerk. Het zijn veilige opslagplaatsen voor servers en randapparatuur. Er zijn enorm voor mogelijkheden om een serverkast te kopen. Er zijn zoveel opties dat het moeilijk is de juiste te kiezen, dit is echter wel belangrijk om uw servers optimaal te beschermen. Bent u op zoek naar de juiste Bent u op zoek naar een serverkast? Lees dan snel verder.

Een serverkast van topkwaliteit kopen?

Voor het aanschaffen van een serverkast adviseren wij Patchkast.nl. Zij zijn al jarenlang specialist als het gaat om serverkasten. Deze partij biedt serverkasten van gerenommeerde merken aan. Vele mensen zijn u al voor gegaan en kozen voor een serverkast van Patchkast.nl. Zij kozen voor deze partij door de vele opties serverkasten die betrouwbaarheid en bescherming bieden.

Diverse serverkasten

Op de website van Patchkast.nl kunt u veel verschillende serverkasten vinden. Aan de hand van kooimoeren kunt u uw netwerkapparatuur in de kast plaatsen. De serverkasten van Patchkast.nl worden verdeeld in twee soorten, namelijk de 600 mm en de 800 mm brede kasten. De beide kasten hebben hetzelfde profiel, het verschil is dat de kast van 800 mm beschikt over een verticale kabelgoot.

Diverse serverkasten

Mogelijkheden voor de deur

De serverkasten van Patchkast.nl zijn te bestellen met twee opties qua deuren. Deze partij biedt namelijk geperforeerde en glazen deuren aan. Weet u niet welke u moet kiezen? Een glazendeur wordt vaak gekozen voor patch-oplossingen waar niet extreem veel warmte vrijkomt. Heeft u juist ventilatie nodig? Dan is een geperforeerde deur wat voor u de juiste keus. Dit is ook zeker aan te raden wanneer u meerdere servers in een kast plaatst. Het is dus belangrijk om goed op te letten wanneer u een aankoop doet.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste serverkast?

Bij Patchkast.nl koopt u dus serverkasten van topkwaliteit en hier heeft u recht op jarenlange garantie. Wanneer u naar de website gaat ziet u bovenaan de pagina een handige zoekfunctie. Met deze zoekfunctie kunt u gemakkelijk en snel de juiste serverkast vinden. Twijfelt u over welke serverkast het best bij uw situatie past? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Patchkast.nl. Deze specialisten staan voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Zo weet u zeker dat u de juiste serverkast aanschaft!

Geef een reactie