GadgetsHuis en tuinTips

Wat is een lightbox? +inspiratie teksten

Lightbox your mini story

Heb jij er wel eens over gehoord? De lightbox. De kans is groot dat je hem wel eens hebt gezien in de winkel of op social media. Vooral op Pinterest en Instagram stikt het van de lightboxen. Een erg begrijpelijke trend! Wat is een lightbox precies? Hoe werkt het? En waarom blijft het leuk? Wij vertellen het je in deze blog!

Wat is een lightbox?

Een lightbox is in principe een LED lichtbak waarop je met letters een tekst kunt maken. Er zijn op internet talloze quotes te vinden die je kan plaatsen op je lightbox. Wanneer je een lightbox besteld krijg je daarbij letters en symbolen die je erop kan plaatsen. Het leuke aan een lightbox is dan ook dat je lekker creatief bezig kan zijn met de tekst die je erop plaatst. Ben je de huidige tekst zat? Dan bedenk of zoek je een nieuwe quote voor op je lightbox.

Lightbox teksten

Zoals hierboven aangegeven staat Pinterest en Instagram vol met lightbox teksten. Een lightbox kan je in iedere ruimte van je woning neerzetten of ophangen. Het leuke is dan ook dat er per ruimte andere teksten te vinden zijn. Daarom hebben wij hieronder verschillende lijstjes gemaakt met lightbox teksten per ruimte. 

Woonkamerteksten

 • Light up your day
 • Shine a light on me
 • Today is a good day
 • Make today awesome
 • Have a lovely day
 • Enjoy today
 • It’s coffee o clock
 • Coffee?
 • Live love laugh
 • You are your choices
 • Make it happen
 • Good vibes only
 • Think happy things

Slaapkamerteksten

 • Dream big
 • Goodnight
 • Dream on dreamer
 • Team no sleep
 • Dream baby
 • Let’s stay in bed
 • Good morning sunshine
 • Time for bed
 • Wake up en make up
 • Never stop dreaming
 • Always kiss me goodnight
 • Rise and shine
 • Sleep
 • S. i love you
 • Mr and mrs

Lightbox bestellen

Een lightbox is gemakkelijk, snel en veilig te bestellen op lightboxen.nl. In deze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan lightboxen voor de beste prijs. Zo heb je voor slechts een tientje al een mooie lightbox met letters en symbolen.

Geef een reactie