Huis en tuinmannen

Coronatijd is goed geweest voor het verrichten van klussen:

verrichten van klussen

Tijdens de lockdown maanden en tijdens de vakantie waar veel mensen thuis zijn gebleven vanwege de corona maatregelen, hebben mensen massaal klussen aan hun huis uitgevoerd. In Nederland hebben mensen vooral hun tuin grondig aangepakt. Van het vervangen van oud gras en bloemperken tot het schilderen van het tuinmeubilair en het tuinhuis. Ben je ook van plan je tuinmeubels of tuinhuis te gaan schilderen? Dan is Wijzonol verf aan te raden. Wijzonol beits is vochtregulerend en geschikt voor ondergronden die wat vochtiger (kunnen) zijn. Wijzonol beits wordt met name gebruikt voor rabatwerk, tuinmeubels en kozijnen. Je hebt transparante en dekkende beits en deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dekkende beits houdt ongeveer 5 jaar wanneer je de juiste behandelmethode gebruikt:

·         Eerst goed schoonmaken

·         Het hout goed ontvetten en eventueel wat opschuren

·         Goed laten drogen

Schilderen in en aan het huis tijdens corona:

Er zijn, tijdens de coronatijd, ook veel mensen aan het klussen geslagen in huis. Vooral het schilderen van muren, plafond en kozijnen is vaak genoemd als klus tijdens de corona crisis. En de crisis is nog lang niet voorbij. Veel mensen durven nog steeds niet echt op vakantie te gaan en gebruiken deze tijd dan ook voor het schilderen en opknappen van hun huis. Het opknappen en schilderen van je eigen huis zorgt ook voor besparing, want als je dit moet laten doen ben je toch wel wat meer geld kwijt. Als je in huis gaat schilderen, dan zijn dit overwegend muren en een plafond. Je kunt hiervoor Wijzonol muurverf gebruiken uit de Bio serie. De Wijzonol muurverf is geschikt voor het behandelen van onder andere:

·         Muren en plafonds

·         Gipsplaat

·         Pleister- én metselwerk

·         Beton

·         Goed hechtend behang

Wat houdt de Bioserie van Wijzonol in:

De verven uit de Bioserie van Wijzonol zijn gemaakt met herwinbare grondstoffen (biobased). Deze biobased grondstoffen zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen. Deze plantaardige grondstoffen groeien binnen de levensduur van de verf weer aan. De levensduur van de verf is dus even lang als het opnieuw telen van de grondstof. Er wordt hierdoor bijna geen gebruik meer gemaakt van fossiele grondstoffen. Voor het produceren van verf wordt gebruik gemaakt van de 2e generatie biomassa. Zo wordt uit de reststromen van olijven, maïs en zonnebloemen olie gewonnen die de basis is voor de bindstoffen die worden gebruikt in de verf. Door gebruik te maken van deze innovatieve bindmiddeltechniek wordt er geen gebruik gemaakt van de voedselproductie voor mens en dier! De Bioserie van Wijzonol is dan ook duurzaam en goed voor het milieu.

Geef een reactie