LifestyleTips

Besparen op koffiebekers: 3 tips op een rij

koffiebeker

Wil je besparen op koffiebekers? Dan zijn er een aantal manieren waarop je behoorlijk kunt besparen. In dit artikel bespreken we de volgende tips:

  • Schaalvoordeel behalen met koffiebekers
  • Bekers meerdere keren laten gebruiken
  • Aanbieders van koffiebekers vergelijken

Schaalvoordeel behalen met koffiebekers

Als je schaalvoordeel wilt behalen met koffiebekers, is het belangrijk om veel bekers tegelijk te bestellen. Wanneer je duizenden koffiebekers tegelijk bestelt, merk je dat dit per bekertje een stuk voordeliger uitpakt. Sommige gebruikers kopen niet meer dan enkele honderden koffiebekertjes en kunnen daardoor nauwelijks schaalvoordeel behalen. Als je in één keer de jaarvoorraad aan koffiebekertjes bestelt, is het mogelijk om maximaal te besparen, uiteraard is het in dat geval belangrijk dat je voldoende opslagruimte hebt. Zo kun je de koffiebekers die je nog niet nodig hebt op een eenvoudige manier opslaan en gebruik je ze pas wanneer dat nodig is.

Vaak verwacht men dat de productie in China het goedkoopst is. Voor bijvoorbeeld het bedrukken van koffiebekers is dat vaak echter niet het geval en kan dit lokaal voordeliger. Daarnaast is het ook wat betreft de snelheid niet altijd even interessant. Het best is daarom om een partij te vinden die de productie in eigen hand heeft, zij kunnen het snelst schakelen en de best prijs bieden.

koffiebeker

Bekers meerdere keren laten gebruiken

Lukt het je om koffiebekers meerdere keren te laten gebruiken? Dan kan er direct een besparing gerealiseerd worden. Het eenvoudigst is om dit in het kader van verduurzamen aan het licht te brengen. Zo sla je twee vliegen in één klap, een verduurzaming wat betreft het verbruik van koffiebekers en een kostenbesparing. Kies je voor koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn? Dan staat er meestal op dat het wenselijk is dat de koffiebekers meerdere keren gebruikt worden. Dit helpt enorm en kan het gedrag van de gebruikers veranderen.

Aanbieders van koffiebekers vergelijken

Wanneer je online koffiebekers koopt (bijvoorbeeld bij www.goedkopekoffiebekers.nl), is dat een stuk voordeliger dan bij offline aanbieders. Dit heeft onder andere te maken met de vestigingsplaats. Als er online koffiebekers worden verkocht, is dit een stuk efficiënter dan wanneer dit via een offline locatie verloopt.

Geef een reactie