KledingPC&internetTipszakelijk

Verrassen met relatiegeschenken

verrassen met relatiegeschenken

Jouw klant in het zonnetje zetten is altijd leuk. Vooral als dit de samenwerking tussen jullie verbeterd. Hoe kan je dit nou beter doen dan het geven van relatiegeschenken? Een leuk voorbeeld van een relatiegeschenk is bijvoorbeeld een sjaal. Daarbij is het helemaal leuk om jouw relatiegeschenk te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Dit is daarbij ook nog eens een goede zet, omdat je hierdoor ook nog zorgt voor een goede reclame. Een sjaal kan je meenemen naar verschillende evenementen of in je vrije tijd dragen, waardoor veel mensen het logo kunnen zien. Meer weten? Bekijk het assortiment van Maxilia.

De overige producten

Naast sjaals kan je natuurlijk ook andere relatiegeschenken bestellen, zoals andere fashion gerelateerde producten. Mutsen, handschoenen en fleecedekens zijn ook erg leuk. Daarnaast zijn er ook wel veel andere categorie├źn te verkrijgen. Bidons, doppers, kantoorartikelen en verschillende gadgets kun je hier ook vinden en je kunt ook alles laten bedrukken. Het enige wat jij hoeft te doen is het meesturen van jouw logo als vectorbestand. Heb je dit niet als vectorbestand? Dan kunnen de specialisten van Maxilia dit gewoon voor je omzetten. De relatiegeschenken kunnen ook direct in grote aantal worden besteld, dus je kunt meteen een lange tijd vooruit.

 

maxilia.nl

De bestelwijze van Maxilia

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst en het logo hebt meegestuurd is het wachten op het afdrukvoorbeeld. Als je hier goedkeuring op hebt gegeven kan er worden begonnen met het afdrukken van de producten. Op de website staat al direct aangegeven wanneer de leverdatum is van de verschillende producten, dus je weet meteen wanneer je jouw bestelling kan verwachten. JE kan er dus ook vanuit gaan dat dit op deze datum wordt geleverd, want bij Maxilia komen ze altijd hun afspraken na.

Overige vragen?

Heb je toch nog wat vragen? Neem even contact op met de klantenservice en zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden tot het bedrukken van alle producten. Wellicht sta jij binnenkort te shinen op een beurs op evenement met jouw nieuwe sjaal of overige producten.

Geef een reactie