Huis en tuinTips

Accessoires op de bijzettafel: inspiratie

accesoires bijzettafel

Een bijzettafeltje wordt veelal gebruikt omdat het zo praktisch is. Even je kopje thee, bakje koffie, tijdschrift, afstandsbediening of boek erop neerleggen. Echter kan je dat tafeltje in de woonkamer perfect gebruiken als podium voor woonaccessoires. Daarom geven wij inspiratie en ideeën voor accessoires op de bijzettafel.

Kaarsen

De kans is groot dat kaarsen voor komen op verschillende plekken in je woning. Vaak worden kaarsen geplaatst op het televisiemeubel of de eettafel. Maar heb je er al eens over nagedacht om de kaarsen op de bijzettafel te plaatsen? Kaarsen komen perfect tot hun recht op een podium als een bijzettafeltje. Kaarsen zorgen voor extra sfeer en warmte in huis. Dit maakt ze perfect als accessoires op een bijzettafeltje. Zeker in de wintermaanden zijn kaarsen extra sfeervol.

Planten

Natuurlijk zijn planten ook uitermate geschikt voor op de bijzettafel. Het hoeven geen grote planten te zijn, er zijn genoeg kleine bloempotjes te vinden met daarin een leuke plant. Denk bijvoorbeeld aan een kleine cactus, naast dat het sfeer brengt is deze ook nog eens heel eenvoudig te verzorgen.

Boeken

Tegenwoordig zijn boeken niet alleen meer om te lezen, veelal worden ze ook als woonaccessoires gebruikt. Er zijn genoeg woonwinkels die exemplaren verkopen die er stijlvol uitzien. Deze worden ook wel koffietafelboeken genoemd. Z’n boek voegt karakter toe aan je bijzettafel en geeft dus een leuk effect aan je interieur.

Verlichting

Vaak worden bijzettafeltjes gebruikt om hierop een lamp kwijt te kunnen. Een lampje in de hoek van je woonkamer ziet er erg sfeervol uit op een bijzettafeltje. Daarnaast zorgt het ook nog eens extra licht in de donkere hoeken van je kamer.

Plaids

Een plaid is niet alleen heerlijk comfortabel om onder te liggen terwijl je een bakje koffie of kopje thee in je hand hebt. Een plaid ziet er ook erg sfeervol uit. Wij zien dan ook steeds vaker dat plaids gebruikt worden als woonaccessoire. Zo wordt een plaid neergelegd op een krukje of bijzettafeltje. Het effect van een plaid als woonaccessoire is verrassend leuk en stijlvol!

Bijzettafels kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare webshop voor het kopen van een bijzettafeltje? Op Bijzettafels.nl vindt je bijzettafeltjes in verschillende stijlen. Ook zit er verschil in kleur, grootte en materiaal. Zo is er altijd wel een bijzettafeltje te vinden dat past bij jouw woonstijl. Via hier ga je naar het assortiment met bijzettafels in alle vormen en maten.

 

Geef een reactie