algemeenKledingLifestylemannenvrouwen

Heerlijk op vakantie in Ibiza Stijl

Ibiza

Ibiza is een vrolijk en sfeervol eiland ten oosten van het vasteland van Spanje. Het is een geliefd vakantieland die bekend staat om de hippiecultuur en het nachtleven, je kan met zekerheid zeggen dat het een bijzonder eiland is, waar je helemaal tot rust komt. Ibiza heeft een bepaalt kenmerk gekregen in de loop van de jaren, dit wordt ook wel het Ibiza-gevoel genoemd. Dit gevoel is voor iedereen anders, maar dat het een gelukkig gevoel is kunnen we met zekerheid zeggen. Wil je meer weten over Ibiza en de stijl van Ibiza? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

De hippie stijl in Ibiza

In de jaren 60 kwamen er opeens steeds meer hippies naar het eiland Ibiza. Dit kwam voornamelijk omdat Ibiza bekend stond om de vrije levensstijl. Dit is op dit moment natuurlijk een stuk minder, maar er zijn nog wel een paar hippies op Ibiza te vinden. Een deel van de hippie stijl is op het eiland blijven hangen, en dan voornamelijk de Ibiza kleding. Denk aan de wat drukke printjes en de zwierige stoffen. Maar je ziet het ook terug in de huizen, ze zijn voornamelijk ingericht met houten en rotanmeubelen. Het tapijt en de kussen hebben vrolijke kleuren en een gezellig druk printje, en de muren hebben vaak ook een vrolijk kleurtje.

Boho-chic

Boho-chic ook wel bohemian chic genoemd is een kledingstijl die kenmerken heeft van de hippie stijl, maar de basis is bohemian. Deze stijl kenmerkt zich door de losse zwierige hippie stijl en chique details. Dit kunnen chique laarzen zijn met een lange zwierige maxi jurk met een leuk printje. Daarnaast is het bij deze kledingstijl mogelijk om allerlei soorten accessoires te combineren. Er zit namelijk geen dresscode aan vast. Pak dus alle sieraden uit je kast, en combineer ze met een mooie lange maxi jurk. Heb je nog een lange jurk in de kast hangen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ibizamode. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kleding helemaal in de sferen van Ibiza. Als je deze kleding draagt heb je gelijk het gevoel dat je even op vakantie bent. Wil je meer weten over de partij? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers, ze helpen je graag verder en beantwoorden met alle liefde al je vragen.

Geef een reactie