Huis en tuinTips

Met een steigerhouten kinderbed wordt naar bed gaan een feest

Met een steigerhouten kinderbed wordt naar bed gaan een feest

Wil jij de kamer van jouw kind binnenkort ook van een nieuwe look én een nieuw bed voorzien? Steigerhouten kinderbedden zorgen voor een en al sfeer in een kinderkamer. VanLonden maakt de mooiste kinderbedden van steigerhout in alle soorten en maten, passend bij iedere denkbare woonstijl. Zo wordt naar bed gaan voor jouw kind één groot feest!

Pronkstuk in iedere kinderkamer

Tegenwoordig is een kinderbed veel meer dan een object om in te slapen. Dat geldt in overtreffende trap voor steigerhouten kinderbedden. Deze vormen in iedere kinderkamer een

pronkstuk. Het steigerhout geeft de bedden een stoere, robuuste look. De steigerhouten kinderbedden van VanLonden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wanneer je kiest voor een steigerhouten hoogslaper of stapelbed, creëer je extra speelruimte in de kinderkamer. Wil je kind ook aan de studie in zijn slaapkamer? Dan biedt een steigerhouten hoogslaper met bureau een heerlijke plek om huiswerk te maken. Natuurlijk is naast de leuke uitstraling de veiligheid van een kinderbed ontzettend belangrijk. Ieder bed is dan ook voorzien van stevige opstaande randen en trappen zodat je kind lekker én veilig slaapt.

In een steigerhouten kinderbed wordt slapen een feestje

Met een steigerhouten kinderbed wordt naar bed gaan pas echt een feest. Want de kinderbedden van VanLonden zijn er in allerlei leuke thema’s. Zo zijn er kasteelbedden voor stoere ridders, coole autobedden voor coureurs en prinsessenbedden voor koninklijke meisjes. Ook de huisjesbedden zijn razend populair, net zoals de steigerhouten eenpersoonsbedden en bedbanken. De steigerhouten kinderbedden worden gemaakt met Douglas hout. Deze houtsoort is niet alleen duurzaam maar staat ook garant voor een warme uitstraling en goede kwaliteit. Bij VanLonden vind je dus altijd een kinderbed dat perfect past bij de wensen van jouw kind.

Meisjesbed van steigerhout

Steigerhouten kinderbedden op maat bestellen

Wil je een steigerhouten kinderbed op maat laten maken? Ook dat kan bij VanLonden. Aan de hand van jouw wensen en ideeën wordt het droombed van je kind werkelijkheid. Samen met jou wordt gekeken naar het juiste ontwerp, de gewenste kleur en een mooie afwerking voor de ultieme finishing touch.

 

Geef een reactie