Huis en tuinTips

Steigerhout voor huis en tuin

Steigerhouten-meubel

 Je huis inrichten? Dat kan met steigerhout. Dit houtsoort geeft een stoere en robuuste uitstraling aan je interieur. Je kunt er van alles van maken. Dat kan je zelf doen of laten doen. Het voordeel van steigerhout is dat je het ook op allerlei manieren kunt afwerken, zo geef je het hout een eigentijdse uitstraling. VanLonden.Com is gespecialiseerd in steigerhouten meubelen en maakt ze voor jou op maat. Wat kies jij om je woning mee te verfraaien? Een steigerhouten kinderbed, een loungebank, een complete overkapping, een eettafel, een dressoir of kledingkast? Er is van alles mogelijk. Laat je inspireren.

Een steigerhouten kinderbed op maat

Er is heel veel keus als het gaat om kinderbedden. Wil je een eenpersoonsbed, een bedbank, een halfhoogslaper of een hoogslaper? De mooiste bedden voorzien van de laatste trends vind je bij de steigerhoutspecialist. Het is bij een steigerhouten hoogslaper mogelijk om er allerlei extra’s aan toe te voegen, zoals bij hoogslaper Friso. Naast slapen op hoogte kun je in dit bed ook spelen in het speelhuis en spullen opbergen in de kast. E dankzij een hoge rand kan je kind niet uit bed vallen.

Maak je bed compleet

Je kunt een bed helemaal naar je eigen wens inrichten. Een trap links of juist rechts? Bovendien heb je de keuze uit zes afwerkingen: geen beits, transparant, dekkend wit, white wash, black wash en grey wash. Het is bij VanLonden.com altijd mogelijk om een matras en een lattenbodem bij het bed te bestellen. Dan ben je in één keer klaar. Ieder steigerhouten bed wordt voor gemaakt in een standaardmaat. Wil je afwijkende maten, dan is dit optioneel. Matrassen zijn verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten. Lattenbodems zijn standaard 90×200 cm. Zo stel je in onze webshop heel eenvoudig een nieuw bed samen.

Robuuste tuinmeubelen

Liever een nieuw meubel voor in de tuin? Ook voor het verfraaien van de tuin laten de houtspecialisten zich inspireren door de laatste trends. Denk maar eens aan speelhuizen, loungebanken, tuintafels, buitenkeukens overkappingen en palletmeubelen. Stuk voor stuk toepassingen die niet mogen ontbreken aan de hedendaagse tuin. Heb je een eigen ontwerp? Dan gaan wij daar ook mee aan de slag.

Inrichting van woning of bedrijf

Een salontafel, een strakke ombouw voor je wasmachine en droger, een bureau of een steigerhouten lijst. Het ontbreekt ons niet aan inspiratie. Wij kunnen een complete inrichting voor je verzorgen. Onlangs hebben we weer twee mooie projecten mogen afronden, namelijk het meubileren van luxe kampeertenten en het inrichten van een kinderdagverblijf. Het inrichten van een woning of bedrijf doen we geheel in overleg met jou.

Inspiratie showroom

In onze showroom hebben wij een aantal steigerhouten meubels staan. Hier kun je inspiratie opdoen. Natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij VanLonden.com. We zijn altijd bezig met de productie van de meubelen, deze kun je komen bekijken en voelen. Je krijgt daardoor een goed idee hoe een meubel er uit komt te zien. Uiteraard kunnen wij dan gelijk je vragen beantwoorden en een offerte voor je maken. Je kunt altijd mailen voor een afspraak. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef een reactie