Tipszakelijk

Deskundig advies bij outplacement

Deskundig advies bij outplacement

Bij outplacement komt veel kijken. Zo heeft uw werknemer recht op begeleiding naar een nieuwe baan, waardoor u als werkgever veel verplichtingen heeft. De gewijzigde regelgeving rondom de Ziektewet, WIA, Werk en Zekerheid, Duurzame Inzetbaarheid, Participatie en het Arbobeleid vereisen dan ook veel aandacht en kennis. Hiervoor zoekt u deskundige begeleiding en advies op het gebied van outplacement. Brede ervaring en diepgaande expertise zijn hierbij allesbepalend. Om die reden kiezen veel bedrijven voor de diensten van Werkxe.

Personeelsadvies

Met professioneel personeelsadvies van Werkxe verkleint u niet alleen uw risico’s, maar creëert u ook kansen voor uw organisatie. Creatieve oplossingen buiten de gebaande paden brengen uw organisatie verder. Denk hierbij aan operationele, uitvoerende en beleidsmatige taken op HR-gebied, met speciale expertise in outplacement, casemanagement, duurzame inzetbaarheid en dienstverlening voor instroom, doorstroom en uitstroom. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor doorlopend personeelsadvies, dienstverlening bij een eenmalig project, ondersteuning bij specifieke projecten of hulp bij ondercapaciteit.

personeelsadvies

Outplacement op maat

Als HR-specialist geeft Werkxe toegesneden personeelsadvies en HRM-advies, vanuit brede kennis en ervaring. Maatwerk is essentieel voor zowel kleine als grote bedrijven, met ieder hun eigen unieke vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom, outplacement en casemanagement. De beste antwoorden op deze vraagstukken komen tot stand binnen de samenwerking van Werkxe met Xs2more en Preventix Arbodiensten. Werkxe is vanuit zeventien vestigingen actief in heel Nederland, zodat alle bedrijven ondersteuning krijgen die naadloos aansluit op hun specifieke branche, bedrijfssoort en organisatiestructuur.

Wat voor HR-advies?

Of het nu gaat om het bouwen aan een goede organisatiestructuur, het adviseren over verbeteringen of het overdragen van kennis aan uw eigen team, u heeft passend HR-advies nodig. Ook kan de service bestaan uit ondersteuning bij projecten en ondercapaciteit, tijdelijke vervanging van de HR-afdeling, outplacement en werving en selectie van nieuw personeel. Maar ook in preventief opzicht is HR-advies van grote meerwaarde, omdat u hiermee personele risico’s vermijdt en personeelskosten door bijvoorbeeld ziekteverzuim laag houdt. Beproefde methoden hiervoor zijn de door Werkxe ontwikkelde inTouch Veerkracht Monitor en de HR-Scan die alle aspecten van de organisatie uitgelicht: Arbo-, personeels- en ziekteverzuimregelingen, arbeidsovereenkomsten en knelpunten én kansen binnen HRM.

Geef een reactie