Spanje dag 12 (dag 114)

Laatste avond in ons appartement in Fuengirola alweer. Wat is dat snel gegaan! Mijn broer vliegt morgenochtend met zijn gezin terug naar Nederland. Wij doen nog net of onze vakantie niet is afgelopen en rijden op ons dooie gemak terug naar Amsterdam. Wie weet stoppen we om de tour te bekijken. Wie weet doen we een romantisch nachtje Parijs. Maar ik houd mezelf voor de gek met dat te denken, ik weet het. Meestal krijg ik een waas voor mijn ogen als de neus van de auto richting Amsterdam staat. Dan wil ik naar huis! Misschien dat het weerbericht in Amsterdam me deze keer kan weerhouden van deze vlucht naar huis.
20120711-210457.jpg
Fuengirola is me als bestemming voor een strandvakantie overigens prima bevallen (ondanks de Hollandse Spar voor overwinteraars met integratie-problemen). We hadden een fantastisch appartement met vriendelijke eigenaars en verkwikkend zwembad, de restaurants zijn prima en het strand en water heerlijk. Wat zal ik de 36 graden over een paar dagen missen… En het biertje rond het middaguur… En het wijntje tegen drie├źn… Ach ja, die automatenkoffie op het werk is best behoorlijk… Blehhh!!


Leave a Comment