Nu (burps) punt NL

Bij Nu.nl wordt na de vrijdagmiddagborrel nog gewoon tot ver na middernacht doorgewerkt. Zo maken ze hun eigen digitale zaterdagkrant waar al net zoveel dronkemans-onzin in staat als op de Privé-pagina van de Telegraaf. Smullen! 
 
Het stuk gaat over de veroordeelde witteboordencrimineel  Dirk Jan Paarlberg. 
 
Paarlberg is ziek en zit al anderhalve maand in zijn kasteel in Maarssen, zegt zijn advocaat. 
 
Blijkbaar had Paarlberg al eerder in een kort geding geëist dat hij de cel mocht verlaten. De uitspraak staat er niet bij, maar aangezien hij thuis zit neem ik aan dat hij het geding heeft gewonnen en nu dus zijn noodzakelijk behandeling krijgt. 

Tot zover is het stuk best te volgen toch? 

Maar helaas slaat nu het gebrek aan slaap gecombineerd met alcohol onverbiddelijk toe. De vrouw van Knoops wordt aan het woord gelaten. Ze bevestigt dat Paarlberg ziek is, maar beweert ook dat hij nog gewoon in de gevangenis zit. 
 
Dan gaat ze verder. Ze vertelt ook over dat kort geding dat Paarlberg eerder aanspande en onthult dat hij dat dus inderdaad gewonnen had, zoals we al dachten. Maar, zegt ze, Paarlberg  zit nog steeds achter de tralies en kan niet behandeld worden.  


Het stuk eindigt echt supervaag. Nu blijkt ineens dat dat kort geding dinsdag pas is??? En nog erger, als Paarlberg dan eindelijk toestemming krijgt voor zijn noodzakelijke medische behandeling verwacht mevrouw Knoops niet dat Paarlberg in staat is om daar bij aanwezig te zijn. 

Dus… Paarlberg is ziek en zit al anderhalve maand thuis te wachten op een medische behandeling waar hij niet bij aanwezig zal zijn, conform de gerechtelijke uitspraak van volgende week dinsdag.

Ik zei het toch, de zaterdag-Nu is echt leuk!


1 Comment

  1. Haha, dat is idd een vreemd artikel

Leave a Comment