Jij

Beste bestuurster van de grijze Mercedes SLK,

U kent mij misschien niet, maar ik u des te beter. In mijn ogen bent u een oneerlijk, achterbaks mens met overgewicht. Uw zwarte kleding hangt als een tent om u heen en die uilebril doet uw toch al niet al te knappe gezicht zeker geen goed.

Wanneer we elkaar ontmoet hebben vraagt u zich nu af? Dat weet u niet meer? Het was vrijdagmiddag. Ik zat in de raamopening te genieten van het uitzicht. U stapte in uw Mercedes en wilde wegrijden. Ondanks dat er een zee van ruimte voor uw auto was vond u het nodig om eerst achteruit te steken. Sukkel die u bent want door deze actie reed u een geparkeerde fiets aan die omviel en tegen mijn scooter terecht kwam.

U stapte uit, liep naar de scooter, stopte voor de grap uw vingers in uw oren tegen de herrie van het scooteralarm (de mensen op het terras zullen op hun dijen hebben geslagen van het lachen…) en keek of er geen schade was. Althans, ik dacht dat u dat deed. Daarna zette u de fiets weer recht, lachte nog even naar het terras en reed weg. Toen vond ik u nog een aardige mevrouw, moet ik eerlijk toegeven. Misschien een beetje onhandig en zeker geen goede chauffeuse en okay, ook wel iets te dik en slecht gekleed, maar echt niet onaardig.

Toen ik later die dag zelf even bij mijn scooter ging kijken vond ik u echter helemaal niet zo leuk meer. U keek inderdaad of er niets beschadigd was. En u lachte opgelucht. En u zette de fiets weer recht en reed weg. Maar wat niemand had gezien was die deuk en enorme kras die de vallende fiets op de scooter had gemaakt. En u maar lachen en vriendelijk kijken ‘Nee hoor, niks aan de hand’. En ik in mijn raamopening maar denken dat u een aardige, alleen maar iets te dikke en slecht geklede vrouw bent. Die vingers in uw oren zouden er voor straf in vast moeten blijven zitten. Achterlijk kreng dat u bent. Waarom zeg ik eigenlijk nog u tegen jou? Jij stom kutwijf.


2 Comments

  1. Www.geenstijl.nl

    Je hebt toch camera-beelden? Plemp online!

  2. Theo je gaat wel erg tekeer op je blog wat iedereen kan lezen.
    Als die te dikke achterbakse slecht geklede vrouw met de grote uilenbril dit leest stapt ze meteen naar de rechter en klaagt je aan voor smaad.

Leave a Comment