Dag 135, irritant sterke reclamekut zweet dat het een lieve lust is

Ik erger me echt dood aan reclames. Ligt dat nou aan mij? Die lul van Coolbest die met z’n zelfingenomen tronie ja-knikkend goedkeurend kijkt naar een debiele danseres… is toch vreselijk?

Calvé is ook al zo irritant bezig met een uit een fles vettigheid tevoorschijn komende prince charming. Ze denken toch niet dat ik het risico neem en zo’n fles koop? Kom op zeg!

Irritante reclames slaan vaak ook helemaal nergens op. Rexona bijvoorbeeld: Vrouwen zijn sterk! Geen enkele uitgezonderd. En vrouwen zweten. What the fuck heeft sterk zijn nou met zweten te maken? Ik erger me groen en geel aan die irritant zwetende reclamekut. Heeft Rexona daar niet iets tegen?

Er zijn gelukkig ook wel ‘leuke’ reclames. Maar die kan ik me niet herinneren. Het werkt dus helaas wel. Verdomme!


3 Comments

 1. THEO WAT BEN JE TOCH WEER LEKKER BEZIG ZEG.
  Maar goed dat je vaak achteraf naar uitzendingen kijkt dan kun je die irritante reclame er uit gooien.
  Ik kijk vaak op een of twee daar is het stukken minder.

 2. Eva

  Whahaha, zo goed dit! Ik probeerde laatst aan een vriendin uit te leggen hoe fricking irritant ik die rexona reclame vindt, en in mijn zoektocht haar die nog eens te laten zien en haar even al mijn ergernissen over die reclame uit te spellen, kwam ik deze blog tegen. Goed gesproken!

 3. ron

  Nee die van de alberthein dan met zijn andre van duin immitaties, kan wel op zijn kop gaan zitten kakken

Leave a Comment